Selskabsmenu

Skal du holde fest? På Kongensbro Kro kan du fejre alt fra fødselsdag til bryllup, konfirmation og dåb. Klik nedenfor og se vores store selskabsmenu. Her kan du læse om vores forskellige festmenuer samt forslag til brunch, reception, buffet og meget mere.

Hold da helt fest

Vi elsker fester, og det er nok den væsentlige årsag til, at vi – i al beskedenhed – også er gode til at holde dem.

Forventningerne til en fest skal fuldt ud indfries, for at minderne om en god dag huskes. For at sikre Dem en god fest og en minderig oplevelse, er menuen, betjeningen, vinen, stemningen, borddækningen – og ikke mindst stedet – vigtige forudsætninger.

Kongensbro Kro er som skabt til store, flotte og ja…festlige fester, uanset om det er det storslåede bryllup, den hyggelige barnedåb, den sjove fødselsdag eller den afslappede reception. Vi kan holde fest for helt op til 140 personer i ét lokale.

Det er svært at undgå at komme i feststemning, når du ankommer til Kongensbro Kro.
Det store parkanlæg med storslået udsigt over Gudenåen, terrassen ned til åen og de forskellige stuer på kroen, der emmer af historie og de gode gamle dage.

Vores flotte selskabslokale “Kaagen” har direkte udgang til overdækket, lukket terrasse og udsigt over den smukke Gudenå, som løber nederst i kroens have. På selve kroen har vi også flere hyggelige og charmerende lokaler til forskellige størrelser af selskaber. Hvad med en fest i vores nyeste lokale ”Vinkælderen” med tilhørende lounge!
Ønsker De en fremvisning af lokalerne, er De meget velkommen til at ringe og lave en aftale om dette.

Der er i forbindelse med festen mulighed for, at Deres gæster kan overnatte på kroen. Alle vore værelser har udsigt over Gudenåen. Vi tilbyder værtsparret, ved selskaber på min. 40 personer, et dobbeltværelse uden beregning.

De er velkommen til at ringe til os eller at komme ind og få en uforpligtende snak.
Vi glæder os til at gøre Deres næste arrangement til en uforglemmelig begivenhed, og vi ser frem til at høre fra Dem.