Se vores månedlige

Sæson menu
Sæson menu

NOVEMBER / DECEMBER

Jordskokke creme suppe

Braiseret grisekæbe – sprød jordskok og mandel – Hjemmebagt surdejs brød

Sprængt og let røget andebryst

Sprød kugle af confiteret andelår – søde beder – ribs – palmekål – pommes Anna hertil sauce bigarade

Høge-Lundgaard råmælks ost

Amerena kirsebær og ristet rug

Amaretto chokolade mandelkage

Kaffe & Tonga iscreme – brændte figner

4 retter kr. 359,-
3 retter kr. 299,-
2 retter kr. 279,-

4 glas vinmenu kr. 299,-
3 glas vinmenu kr. 259,-

Halv vin menu ”drivers menu”
(10 cl. pr glas vin – dessertvin 5 cl. )
4 Glas vinmenu kr. 165,-
3 Glas vinmenu kr. 130,-

Serveres kun for hele bordet
Vinmenu serveres kun i kombination af sæson menu

Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.

Ring og bestil bord på: 86 87 01 77