Mad ud af huset

Vi leverer også maden ud af huset som små lækkerier til receptioner, buffeter til alle slags fester samt middage med en eller flere retter.

Maden kan selvfølgelig sammensættes og skræddersys til netop Deres ønsker. Uanset hvad, så finder vi en løsning. Og én ting kan De være sikker på: Kvaliteten er i top og oplevelsen er unik.

Lad os klare Deres arrangementer – og spar megen besvær og spekulationer.

Ligeledes kan vi være Dem behjælpelig, såfremt De skulle have behov for kokke- eller tjenerhjælp til Deres arrangement.

Kr. 499,- inkl. moms pr. time pr. tjener/kok.

Fra 15 kuverter tilbyder vi udbringning:

0-20 km kr. 300,-

20-50 km kr. 400,-

Vi kan også tilbyde en total løsning, hvor vi medbringer service, vine, kokke og tjenere. Ring og få et tilbud på totalarrangementet.

Vi ser frem til at høre nærmere fra Dem.

Se vores selskabsmenuer

Kro mad er go' mad

Else Andersens slogan er fortsat kendetegn for køkken og restaurant på Kongensbro Kro.
I dag er det 2. generation Ole Andersen og 3. generation Christian Andersen, der står for det kulinariske. Der bliver værnet om det klassiske køkken og alt bliver lavet fra bunden af de bedste råvarer.

Kokken mestrer det hele – og vi kan altid tilbyde liflige dråber fra den velassorterede vinkælder til at forstærke den kulinariske oplevelse.

Køkkenet er en oplevelse for sig selv, uanset om det drejer sig om de stegte frikadeller, der er berømte langt ud over landegrænsen, eller biksemad med spejlæg eller smagsløgene skal pirres af noget fransk, frækt og forførende.

Der skal krydderi på tilværelsen, siger Christian Andersen, der henter en meget stor del af de benyttede krydderier i kroens egen krydderurtehave, ligesom kroen ofte røger fisk og kød i egen røgeovn.