Stille søndag

Ankomst søndag

Eftermiddagskaffe med hjemmebag

3-retters sæson menu

Overnatning i dobbeltværelse

Morgenmad

Pris pr. person: kr. 795,-

Tillæg for enkelt værelse: 225,-

Vort køkken

Vi er meget stolte af vores køkken. Vore dygtige kokke anvender altid sæsonens udsøgte friske råvarer. Vi kombinerer gammel dansk madkultur med gastronomisk elegance. Vi garanterer for en succesfuld oplevelse for Dem og Deres gæster.

Køkkenchef Christian Lund Andersen, 3. generations kromand på Kongensbro Kro, er udlært på Restaurant René i Århus i 2001. Har siden arbejdet på Kongensbro Kro, hvor han har videreført det gode gastronomiske køkken. Har deltaget i flere konkurrencer bl.a. Carlsberg Young Chef, hvor han fik en flot 3. plads ud af 80 deltagere.

Kok Ole Andersen, 2. generation på Kongensbro Kro, har 35 års erfaring som kok og kromand.
Mestrer det meste i et køkken, uanset om det drejer sig om kroens berømte frikadeller eller den store gastronomiske og kulinariske nydelse.