Á la Carte

Retterne serveres fra kl. 17.30 - 21.00

Forretter

Store hvidløgs gratineret sø kogte rejer

Hvidløgsbrød – sprød salat – urter – urtemayo

169,-

Piri Piri

Ragout af danske jomfruhummerhaler – svampe og løg – ristet surdejsbrød – salater

169,-

Rejecocktail klassisk som vi alle elsker

Kongensbro Kro’s gourmet rejecocktail m/ store håndpillede rejer, små salater, friske asparges, hjemmelavet Madeiradressing og lunt brød

149,-

Flødelegeret hummersuppe

m/ lakse farseret rød paupiette – urter – hjemmebag (min. 2 couv.)

169,-

Flødelegeret karrysuppe

Tilsmagt m/fersken – mangochutney – unghane – pisket cremefraiche – urter

129,-

Grillet carpaccio af dansk oksemørbrad

Syltet bøgehatte – gl. parmesan – trøffelolie – urter

169,-

Hovedretter med fisk

Frisk pandestegt Vesterhavs rødspætte ``str. 12``

Persillesauce – hvidekartofler – grillet grønt – citron
(Sæson maj – december)

329,-

Stegte ål fra lokal leverandør ved Gudenåen

stuvet kartofler – remoulade og citron (ca. 500 gr. ål per person)
Serveres i sæsonen ca. april – november. Tilberedningstid ca. 30 min.
(*min. 2 couv.)

399,-

Stegeretter

Prima Tournedos af dansk krogmodnet lux oksemørbrad 250g.

Selleripuré m/brunet smør – rødløg gastrik – sæsonens grønt – hertil trøffel glace – grove fritter

399,-

Tilkøb:

Håndpisket bearnaise

39,-

Pandestegt Wienerschnitzel

Dansk kalvefilet med fine ærter og pommes sauté hertil skysauce samt hjemmelavet agurkesalat og tyttebærsyltetøj

259,-

Kongensbro Kro's dansk bøf

Bløde løg – hvide kartofler – skysauce – hjemmesyltede rødbeder

199,-

Kongensbro Kro’s Pramdragergryde

Pramdragergryde. Mørbradmedaljoner i flødepaprikasauce m/tomat, bacon, champignon og cocktailpølser hertil surt & sødt – hertil grove fritter (*min 2 couv.)

239,-

Oste og desserter

Tallerken med udvalg af lokale og europæiske kvalitetsoste

m/  oliven og lunt brød

129,-

Lune hjemmebagte pandekager

m/ hjemmelavet vanilleis og jordbærsyltetøj

109,-

Bananasplit

med hjemmelavet vaniljeis og chokoladesauce

109,-

Gateau Marcel

Havtorn sorbet – brændt hvid chokolade

109,-

Kroens gl.daws isdessert

Vaniljeis – sorbet – råsyltede bær – flødeskum

119,-

Pavlova a la ballarina

Marengs – creme – jordbær

139,-

Børneretter

Friskudskåret pandestegt rødspættefilét

m/ pommes frites og hjemmelavet remoulade

119,-

Frisk pasta

m/ hjemmelavet bolognese kødsovs

119,-