Á la Carte

Retterne serveres fra kl. 17.30 - 21.00

Forretter

Ole Andersens gravad laks anno 1971

Lavet som den fortjener – syltede løg– asparges fennikel crudite – rævesauce – salater og urter

135,-

Piri Piri

Ragout af danske jomfruhummerhaler – svampe og løg – ristet surdejsbrød – salater

149,-

Rejecocktail klassisk som vi alle elsker

Kongensbro Kro’ s gourmet rejecocktail m/store håndpillede rejer, små salater, friske asparges, hjemmelavet Madeiradressing og lunt brød

139,-

Vores røgede dyrekølle

Små salater og urter – sprød jordskok – aioli på fermenteret hvidløg – syltede løg – flager af havgus – timian granite

139,-

Supper (forret)

Butterdejs indbagt hjemmelavet jomfruhummersuppe

Havets friske fisk og skaldyr – urter

149,-

Flødelegeret karrysuppe

Med ristet unghane vilde ris og fersken

109,-

Hovedretter med fisk

Frisk pandestegt Vesterhavs rødspætte ``str. 12``

Persillesauce – hvidekartofler – grillet grønt – citron

329,-

Stegte ål fra lokal leverandør ved Gudenåen

stuvet kartofler – remoulade og citron (ca. 500 gr. ål per person)
Serveres i sæsonen ca. april – november. Tilberedningstid ca. 30 min.
(*min. 2 couv.)

379,-

Stegeretter

Dansk Blåkvæg (Belgium blue) steak filet 275 gr. det bedste fra oksen

Serveret med pureret – stegt – bagt grønt – grove fritter – samt hjemmelavet kryddersmør

349,-

Tilkøb:

Hjemmelavet bearnaise
Hjemmelavet bordelaise 

39,-

Pandestegt Wienerschnitzel

Dansk kalvefilet med fine ærter og pommes sauté hertil skysauce samt hjemmelavet agurkesalat og tyttebærsyltetøj

249,-

Kongensbro Kro’ s dansk bøf

Bløde løg – hvide kartofler – skysauce – hjemmesyltede rødbeder

199,-

Kongensbro Kro’ s Pramdragergryde

Pramdragergryde. Mørbradmedaljoner i flødepaprikasauce m/tomat, bacon, champignon, syltede rødløg og cocktailpølser hertil surt & sødt – hertil grove fritter (*min 2 couv.)

229,-

Ost

Tallerken med udvalg af lokale og europæiske kvalitetsoste

m/  oliven og lunt brød

109,-

Desserter

Lune hjemmebagte pandekager

m/ hjemmelavet vanilleiscreme og jordbærsyltetøj

99,-

Bananasplit

med hjemmelavet vanilje is og chokoladesauce

99,-

Kroens gl.daws isdessert

Bourbon flødevaniljeis og amarenesirup – husets sorbet – toblerone parfait – lakridskys – karamelfudge – nougatin – citronmelisse og syre

119,-

Gateau Marcel

Havtorn sorbet –  tuile – brændt hvid chokolade

99,-

Børneretter

Friskudskåret pandestegt rødspættefilét

m/ pommes frites og hjemmelavet remoulade

109,-

Frisk pasta

m/ hjemmelavet bolognese kødsovs

109,-

Børne desserter

Vanilleis

m/ chokolade- eller jordbærsauce

99,-

Pandekager

m/ syltetøj

99,-