Á la Carte
Retterne serveres fra kl. 17.30 - 21.00
Forretter
Ole Andersens gravad laks anno 1971
Lavet som den fortjener – syltede løg– asparges fennikel crudite – rævesauce – salater og urter
119,-
Piri Piri
Ragout af danske jomfruhummerhaler – svampe og løg – ristet surdejsbrød – salater
139,-
Rejecocktail klassisk som vi alle elsker
Kongensbro Kro’ s gourmet rejecocktail m/store håndpillede rejer, små salater, friske asparges, hjemmelavet Madeiradressing og lunt brød
139,-
Vores røgede dyrekølle
Små salater og urter – sprød jordskok – aioli på fermenteret hvidløg – syltede løg – flager af havgus – timian granite
135,-
Supper (forret)
Butterdejs indbagt hjemmelavet jomfruhummersuppe
Havets friske fisk og skaldyr – urter
149,-
Flødelegeret karrysuppe
Med ristet unghane vilde ris og fersken
99,-
Hovedretter med fisk
Pandestegt Vesterhavs rødspætte
Persillesauce – hvidekartofler – grillet grønt – citron
289,-
Stegte ål fra lokal leverandør ved Gudenåen
stuvet kartofler – remoulade og citron (ca. 500 gr. ål per person)
Serveres i sæsonen ca. april – november. Tilberedningstid ca. 30 min.
(*min. 2 couv.)
Serveres i sæsonen ca. april – november. Tilberedningstid ca. 30 min.
(*min. 2 couv.)
379,-
Stegeretter
Dansk Blåkvæg (Belgium blue) steak filet 275 gr. det bedste fra oksen
Serveret med pureret – stegt – bagt grønt – grove fritter – samt hjemmelavet kryddersmør
339,-
Tilkøb:
Hjemmelavet bearnaise
Hjemmelavet bordelaise
Hjemmelavet bordelaise
36,-
Pandestegt Wienerschnitzel
Dansk kalvefilet med fine ærter og pommes sauté hertil skysauce samt hjemmelavet agurkesalat og tyttebærsyltetøj
249,-
Kongensbro Kro’ s dansk bøf
Bløde løg – hvide kartofler – skysauce – hjemmesyltede rødbeder
189,-
Kongensbro Kro’ s Pramdragergryde
Pramdragergryde. Mørbradmedaljoner i flødepaprikasauce m/tomat, bacon, champignon, syltede rødløg og cocktailpølser hertil surt & sødt – hertil grove fritter (*min 2 couv.)
219,-
Ost
Tallerken med udvalg af lokale og europæiske kvalitetsoste
m/ oliven og lunt brød
109,-
Desserter
Lune hjemmebagte pandekager
m/ hjemmelavet vanilleiscreme og jordbærsyltetøj
99,-
Bananasplit
med hjemmelavet vanilje is og chokoladesauce
99,-
Kroens gl.daws isdessert
Bourbon flødevaniljeis og amarenesirup – husets sorbet – toblerone parfait – lakridskys – karamelfudge – nougatin – citronmelisse og syre
109,-
Gateau Marcel
Havtorn sorbet – tuile – brændt hvid chokolade
99,-
Børneretter
Friskudskåret pandestegt rødspættefilét
m/ pommes frites og hjemmelavet remoulade
109,-
Frisk pasta
m/ hjemmelavet bolognese kødsovs
109,-
Børne desserter
Vanilleis
m/ chokolade- eller jordbærsauce
99,-
Pandekager
m/ syltetøj