Praktisk info

Annullerings vilkår for kurser, konferencer og selskabsarrangementer.

Afbestilling af kurser, konferencer og selskabsarrangementer på under 50 gæster kan ske skriftlig indtil 4 måneder før – ved over 50 gæster indtil 5 måneder før arrangementets afholdelse.

Ved afbestilling af hele arrangementet eller reduktion på mere end 10 pct:
Fra 28 til og med 6 døgn før afvikling af det bestilte arrangement opkræves en godtgørelse der svarer til 50 pct. af prisen for de afbestilte ydelser.
Senere end 6 døgn før afvikling af det bestilte arrangement opkræves en godtgørelse der svarer til 75 pct. af prisen for de afbestilte ydelser.
Desuden forudsættes det, at kroen holdes skadesløs for udgifter til særligt aftalte ydelser, der ikke kan afbestilles. Ved manglende fremmøde betales fuld pris for hele arrangementet.

Kro mad er go' mad

Else Andersens slogan er fortsat kendetegn for køkken og restaurant på Kongensbro Kro.
I dag er det 2. generation Ole Andersen og 3. generation Christian Andersen, der står for det kulinariske. Der bliver værnet om det klassiske køkken og alt bliver lavet fra bunden af de bedste råvarer.

Kokken mestrer det hele – og vi kan altid tilbyde liflige dråber fra den velassorterede vinkælder til at forstærke den kulinariske oplevelse.

Køkkenet er en oplevelse for sig selv, uanset om det drejer sig om de stegte frikadeller, der er berømte langt ud over landegrænsen, eller biksemad med spejlæg eller smagsløgene skal pirres af noget fransk, frækt og forførende.

Der skal krydderi på tilværelsen, siger Christian Andersen, der henter en meget stor del af de benyttede krydderier i kroens egen krydderurtehave, ligesom kroen ofte røger fisk og kød i egen røgeovn.

Wienerstuen (op til 34 personer)
Dagligstuen (op til 15 personer)
Pejsestuen (op til 14 personer)
Vinkælderen (op til 22 personer)
Kaagen (op til 140 personer)

Vi råder altid over flipover, whiteboardtavle, overheadprojektor, Data/video-projektor ( 2000 ANSI Lumen ) hertil 2 x ELTAX 50w aktive højtaler, hvis det ønskes.