Underholdning til din fest

Står I for at skulle arrangere en fest, og vil I gerne underholdes lidt, så se om ikke en af disse Serveringsteatre, Entertainere, Tryllekunstnere eller Stand-up komikere kan bruges.

De har alle optrådt her på Kongensbro Kro og på hver deres måde underholdt og sikret gæsterne et godt grin.

Se mere info på deres hjemmesider:

Cafe Kølbert:
Serveringsteater som med udgangspunkt i værtsparrets ønsker underholder på udsøgt måde, hvor gode manerer og høflighed er i højsædet. Virkelig gode og sjove.
www.kolbert.dk

Frk. Olsen`s Vikarbureau:
består af 5 rablende personligheder, der optræder som tjenere uden at være det! Bureauet er et omrejsende serveringsteater, der improviserer blandt gæsterne under middagen og der vil være: Pludselige indfald, musikalske tilfælde, charmerende enfold, lettere anfald, pli-dannelse, uventede overraskelser m.m
www.frk-olsens.dk

Trylleshow:
En magisk oplevelse gør forskellen. Skab positiv opærksomhed omkring festmiddagen , receptionen, firmaarrangementet eller andre sociale sammenhænge. Steen Bork Christenen er specialist i close-up / walk around trylleri. Steen er meget professionel,og fremkalder altid smil og latter samt begejstring, som giver fornyet energi.
www.trylleshow.dk

Henrik Bruhn:
Stand up comedy i verdens-klasse. Henrik er super sjov, han har et solidt kram om publikum til enhver fest- og firma-arrangement.
Han var Danmarks mester i stand-up comedy i 2003. Ham kan vi virkelig anbefale på det varmeste. Se alle de flotte anmeldelser på hans hjemmeside, hvor der også er mere info.
www.henrikbruhn.dk

Forevig jeres minder

Ønsker I en fotograf til at forevige jeres fest, så kan vi anbefale JM Foto i Bjerringbro. De har været her på kroen og har taget mange smukke billeder af brylluper, fødselsdage m.m.

JM Foto har taget nogle flotte billeder fra kroens have til et bryllup i Juni 2004. Vi viser gerne billederne frem.
www.jmfoto.dk

Ønsker I at forevige et af livets store øjeblikke, så kunne muligheden være at kontakte:
Gorms Videooptagelser

Hagenstrupparken 9
8860 Ulstrup
www.gormsvideo.dk

Festfyrværkeri
Skal du holde fest her på Kongensbro Kro, og vil du sætte ekstra kulør på festen, kan vi anbefale et fyrværkeri fra Color Power. Det kan arrangeres i kroens flotte have, så fyrværkeriet spejler sig i Gudenåen. Color Power har stået for fyrværkeri her på kroen flere gange, bla. til brylluper samt firma fester. Det er virkelig imponerende hver gang. Vi kan anbefale dem. Color Power står for at indhente den nødvendige polititilladelse.

www.colorpower.dk

Levende musik

Det siges så tit, at den levende musik “udgør det halve af festen”. Det kan vi nikke genkendende til her på Kongensbro Kro.

De musikere vi nævner og linker til her på vores hjemmeside, kan vi stå inde for. De har alle spillet her på kroen og givet vore gæster en ekstra god oplevelse. Desuden skal man, for at blive nævnt her, anbefales af vort personale samt vore gæster.

Så når du sidder og planlægger din næste fest, kan du rolig kontakte en af disse musikere. De koster ikke det samme, men fælles for dem alle er en bred erfaring, professionalisme, alsidighed og situationsfornemmelse.

Vælger du en af dem, har du allerede sikret “det halve af festen”.

Tophat:
Er en solo og duo. De har spillet på kroen flere gange og altid begejstret gæsterne samt vort personale. En super solo / duo der kan det hele.
www.tophat-musik.dk

Jørgen Sølvsten:
Er en solo. Han leverer en virkelig behaglig og dæmpet musik under middagen og frisk intens og underholdende dansemusik, der får jeres gæster ud på dansegulvet.
Han har erfaring samt en flot sangstemme, der ligger tæt på de originale kunstneres. Ham kan vi anbefale på det varmeste.
www.smaasten.dk

California:
Har spillet på kroen et par gange og er virkelig super gode, vores bedste anbefalling, er en af Danmarks bedste trioer. De er helt fremme på ” beatet ” når det angår lyd og repertoire. En stensikker succes. Repertoire : Shania Twain, Abba, Tina Turner, Anastacia, Beatles, Cliff, Status Quo, Grand-prix melodier, masser af 80`er disco-hits, rock´n roll og dansk-top / kult-melodier. Alt sammen fremført med perfekt sang fra Marlene eller Øzgen.
Under middagen vil der efter ønske være mulighed for at høre pigerne synge nogle ballader, f.eks. Carpenters eller Abba – musicals: Chess, Evita m.m. Øzgen var med i fialen i udsenelsen ” Stjerne for en aften”, og i udsendelsen ” Hit med sangen ” i marts måned, sammen med James ( vinderen i stjerne for en aften ).
Orkesteret består af de meget rutinerede musikere : Guitarist Henning Nielsen, med fortid i det særdeles populære danseorkester CANDY. Henning Olesen, tidligere keyboardspiller i danseorkesteret HOWDY.
Den profesionelle sangerinde Marlene, som mange gæster igennem de sidste 9 år har haft fornøjelsen af at høre. Alt i alt 2 “kanon” sangerinder, med 2 meget dygtige musikere. California´s lyd- og lysanlæg passer til både store og små fester.
www.californiamusik.dk

Showdown:
Er et band, der har spillet sammen i mange år og har stor erfaring. De har spillet her på kroen til et bryllup, hvor de leverede en super god indsats. Deres repertorie spænder vidt, fra rigtig god Dinner musik til Danske hits, som f.eks. Thomas Helmig, Kim Larsen, TV2, Bamses Venner, Johnny Madsen osv. samt engelske rock / pop.
www.showdown.dk