Her slutter festen

Start firmaudflugten med en smuk kanotur fra Silkeborg og ned af Gudenåen eller med et slag golf på en af de 7 nærliggende golfbaner eller start blot med hygge og afslapning i vores store pragtfulde krohave lige ned til Gudenåen.

For så til sidst at slutte dagen af med en frokost på terrassen eller en fest af gastronomisk gourmet oplevelse i den kgl. privilegerede kro fra 1663.

Der er også mulighed for at køkkenet rykker ud i haven og griller helstegt lam, svin eller okse samt fisk og skaldyr.

Lad os danne rammen om jeres næste firma arrangement. Vi har plads til op til 140 gæster i samme lokale og i alt 250, så lad det bare blive festligt.

Se også under selskabsmenuer.

gudenaaen

Kanosejlads på Gudenåen

Start firmaudflugten, turen med din kæreste eller dine venner med en smuk sejltur ned af åen, endagstur eller med overnatning i vores dejlige dobbeltværelser. Vi skræddersyr en tur, der passer til netop jeres ønsker.

Den gamle pramdragerkro Kongensbro Kro er den perfekte anløbsplads for kanoturen. Den kgl. privilegerede kro fra 1663 drives i dag af 3. generation.

Kanoen trækkes fra Gudenåen direkte op i krohaven – 20 meter fra værelset, hvorfra der er en skøn udsigt direkte til krohaven på højt niveau.

Her er oplevelser for alle pengene. Ligegyldigt hvilken årstid, man vælger, vil landskabet her omkring altid være en uforglemmelig oplevelse.

Start f.eks turen inde i Silkeborg midtby, sejl igennem slusen og ned af åen, derefter igennem Silkeborg Langsø samtSminge Sø.

Derefter rammer man igen åen, og nu skal man ikke padle, bare styre kanoen, resten klarer strømmen. Læn jer tilbage og nyd naturen.

Turen fra Silkeborg til Kongensbro Kro tager ca. 4,5 til 6 timer med indlagte pauser, alt efter hvor ivrigt man padler. I sejler lige “ind” i kroens have, hvorefter I kan nyde den gode mad og pragtfulde have.