Historiske rammer der inspirerer

Ethvert kursus, konference eller møde tilføres noget ekstra på Kongensbro Kro. De inspirerende omgivelser i “KAAGEN”, der oprindeligt tog sig ud som købmandsgård, er i dag topmoderne og gennemrestaureret med alt moderne AV-udstyr samt tilkobling via ADSL-forbindelse til internettet.

Der er plads til 125 mødedeltagere, men er der brug for mindre plads har vi naturligvis andre lokaler med ro og kro atmosfære.
KAAGENs navn henfører naturligt til pramdragernes og kaag-folkets tid, hvor trafikken på Gudenåen var på sit højeste.

I dag kan historiens vingesus opleves af deltagerne under en strække-ben-pause. Krohaven og Gudenåen er lige uden for døren, så der er rig lejlighed til at få frisk luft eller slentre på trækstien langs åen. Krohavens natur, terrasser, krydderhave og pragtfulde træer gør pauser til en endnu større fornøjelse.

Vi sørger for alt det praktiske, så De kan holde møde i ro og mag. Samtidig kan De glæde Dem til en lækker frokost eller middag fra vort berømte køkken, hvor vi gennem 3 generationer har levet op til vort motto: Kro mad er god mad.

Placeringen lige midt i Jylland, hvor hovedvej A26 mellem Århus og Viborg krydser hovedvej A46 mellem Randers og Silkeborg gør Kongensbro Kro særdeles central at besøge, ligesom der kun er ca. en halv times kørsel fra/til Karup Lufthavn.
Alle veje fører til Kongensbro Kro. Vi glæder os til at betjene Dem.

Vi tilbyder en række forskellige dagskursus og mødepakker på Kongensbro Kro. Se de forskellige tilbud på vores side Dagskursus.

Fest på Kongensbro Kro

Wienerstuen (op til 34 personer)
Dagligstuen (op til 15 personer)
Pejsestuen (op til 14 personer)
Vinkælderen (op til 22 personer)
Kaagen (op til 140 personer)

Vi råder altid over flipover, whiteboardtavle, overheadprojektor, Data/video-projektor ( 2000 ANSI Lumen ) hertil 2 x ELTAX 50w aktive højtaler, hvis det ønskes.