Lokaler

Fest på Kongensbro Kro

Vi råder over flere flotte festlokaler med forskellig kapacitet:

”Kaagen” har plads til max 140 personer
”Wienerstuen” har plads til max 40 personer
”Vinkælderen” har plads til max 40 personer
”Panelstuen” har plads til max 33 personer
”Pejsestuen” har plads til max 16 personer

Se vores værelser i fotogalleri.

Lokaler til bryllup eller fest

Bryllupslokaler i flotte omgivelser

Vi har de perfekte rammer til en god fest. Værtsparret kan tage sig af deres gæster og vi kræser for selskabet med vor kendte første klasses service – for ikke at nævne vort køkken, der altid er i stand til at pirre smagsløgene og krydre den kulinariske oplevelse.

Vores fine lokaler ligger ikke mere end et stenkast fra Gudenåen og det giver dig de bedste rammer for et fantastisk smukt bryllup du aldrig vil glemme. Naturens idylliske omgivelser vil helt sikkert ikke skuffe og vi kan sikre en uforglemmelig aften på Kongensbro Kro med udsøgte retter og et godt ophold.

KAAGEN – ekstra festlig
De festlige omgivelser i “KAAGEN”, der oprindeligt tog sig ud som købmandsgård, er i dag topmoderne og gennemrestaureret med møblement der passer til den gennemførte kro atmosfære. Kaagen rummer op til 125 festdeltagere, men er der brug for mindre plads har vi naturligvis andre lokaler med tilsvarende komfort og atmosfære.
KAAGENs navn henfører naturligt til pramdragernes og kaag-folkets tid, hvor trafikken på Gudenåen var på sit højeste. I dag kan historiens vingesus opleves af gæsterne. Krohaven og Gudenåen er lige uden for døren, så der er rig lejlighed til at få frisk luft eller slentre på trækstien langs åen. Krohavens natur, terrasser, krydderhave og pragtfulde træer gør festen til en endnu større fornøjelse.

Festlokaler i Midtjylland

Nær Silkeborg, Randers, Viborg og Århus tilbyder Kongensbro Kro de bedste rammer og lokaler til alle fester, bryllupper, fødselsdage, konfirmationer, receptioner eller andre festlige lejligheder. Og vort køkken står klar med et omfattende festmenu udvalg. Vores kro i Midtjylland kan benyttes til enhver højtidelighed.

I krohaven har kunstneren Susanne Ahrenkiel skabt en skulptur af et gammelt elmetræ, og her bliver vore brudepars navne indgraveret til minde om den store dag.

Brudenatten er fortsat vor egen, så derfor er brudesuiten selvfølgelig inklusive i en bryllupsfest på Kongensbro Kro. Det gælder naturligvis også såvel sølv- som guldbrudepar mv.
Vore gæster skal selvfølgelig også have en behagelig nat, hvorfor der er specielle værelsespriser i forbindelse med festarrangementer.

Kontakt Kongensbro Kro for et forslag på festen – og besøg os for et kig på mulighederne.
Vi er altid klar med et forslag og uforbindende tilbud på netop Deres festlige arrangement.