Aperitifs

KIR

85,-

HUSETS APERITIF

Mousserende vin med hyldeblomstsaft

85,-

KIR-ROYALE

85,-

DRY MARTINI

3 cl Gin og 3 cl. Martini

85,-

Champagne & Mousserende vine 1/1 fl.

BRUT DE CHARVIS BLANC

Paul Delane Brut, Borgogne – Duften er meget charmerende med tydelige fornemmelser af guleæbler og ristet brø. Vinen fremstår dejlig fyldig og sprød med en nærmest opløftende frisk syre.

395,-

MOSCATO D'ASTI, D.O.C.G.

Fiocco di Vite

435,-

VEUVE CLICQUOT PONSARDIN

Champagne Sec

985,-

CREMANT DE BOURGOGNE

Paul Delane Blanc de Noirs Duften har toner af gær og brød med en finish af citrus og lime. Smagen har en god og fyldig struktur samt en blød mousse, hvilket gør den meget imødekommende.

485,-

CHAMPAGNE DEUTZ Brut

Champagne Deutz, Ay – Flot gylden champagne med et grønt skær. Frisk og blomsteragtig duft med mandelaroma. Ren og rig smag, smuk fylde, krop, finesse og cremet smag. Ekstremt elegant finish som fuldendes af en let perlen.

995,-

Hvidvine 1/1 fl.

DELBEAUX CHARDONNAY, PAYS D'OC

Delbeaux, Sydfrankrig

Frugtig og eksotisk aromabombe med pære, ananas, honningmelon, en smule vanilje, banan og mandel. Fed og fyldig på tungen med rigelig juice,
en levende sødmefuldhed og en lang eftersmag.

379,-

THUERRY L'EXCEPTION

Sémillon-Rolle, Vin de Pays des Coteaux du Verdon – Blid og rund med en antydning af citrusfrugt og anstrøg af eg. Fyldig og kraftig vin, der er ideel til fisk eller lyst kød.

429,-

SANCERRE LES BOUFFANTS AOC, Dom. De La Garenne, Reverdy

Typisk, meget livfuld Sauvignon Blanc. Frugtrig og frisk med en underfuld flintestensagtig duft og en liflig smag af friske stikkelsbær og æbler/pærer.

499,-

PINOT BLANC

Meyer-Fonné

Saftig og indbydende vin med mild syre og rund frugt. Friske noter af æble og citrus

489,-

MAX RESERVA CHARDONNAY

Aconcagua Costa, Viña Errazuriz S.A.

Flot duft af friske æbler og pærer med toner af blomster og tørrede abrikoser. Smagen er forfriskende med syre og sprødhed, der munder ud i en fløjlsblød elegant finish.

499,-

PIETRABIANCA CHARDONNAY

Marchesi Antinori, Puglia, Italien

Lysende gul med grønne skær.
Kompleks og nuanceret med noter af både citrusfrugt tropiske frugter sammen med vanilje og let blomstrede indtryk. Frisk, krydret og mineralsk med lette præg af egetræ.

595,-

CHABLIS “Domaine Vaudon” Domaine Joseph Drouhin

– Meget elegant Chablis, strålende grøn farve, en blomsterkrydret bouquet med et anstrøg af krydderi fulgt op af en smag i perfekt balance. Vinen er et udtryk for det højeste kvalitetsniveau i Chablis.

619,-

BOURGOGNE “Laforet”

Cépage Chardonnay Joseph Drouhin – En herlig hvid Bourgogne med en blød og imødekommende duft, fulgt op af en både fyldig, rund smag, der tilbyder et væld af solmoden Chardonnay frugt

489,-

JB RIESLING

Balthasar Ress, Rheingau Aromatisk, ren og forfriskende med en diskret sødme, der afbalanceres meget fint af vinens svage syre. Smagen er sødlig

425,-

DISCOVERY CHARDONNAY

DAOU Family Estates

Fyldig aroma af ananas, æbler og pærer med små hint af citron, honning og nektariner. Masser af saftig fylde på tungen, hvor fersken, mango, melon og kiwi giver tropisk nydelse i hver tår. Eftersmagen bliver smukt hængende, og efterlader dig glad og tilfreds med guava, ananas og hasselnøder på tungen.

499,-

SERESIN Sauvignon Blanc Seresin Estate

– Malborough, New Zealand – En bred vifte af duftnuancer: Sødmefyldte hyldebær, græs og stikkelsbær. De venlige dufte følges op af en behagelig blødhed, som munder ud i en lang og betagende eftersmag.

499,-

Rødvine

DELBEAUX CABERNET SAUVIGNON, PAYS D'OC

Delbeaux, Sydfrankrig

Lækker sydfransk Merlot, som åbner sig flot i glasset med nuancer af blommer, kirsebær og solbær.
Smagen er fyldt med røde og mørke bær, der er pakket pænt ind i modne og bløde tanniner.

379,-

BEAUJOLAIS-VILLAGES Joseph Drouhin

– Fristende rubinrød farve og en charmerende solmoden, blomstrende duft, der harmonerer fint med den runde og imødekommende smag. Bør nydes ung og serveres kølig

439,-

BOURGOGNE ``LAFORET`` Cépage Pinot-Noir

– Joseph Drouhin – Meget smuk og meget typisk glansfuld fløjlsrød farve. Duften er imødekommende, intens og giver mindelser om skovens bær. Smagen er fyldig, blød, uden på nogen måde at være tung.

499,-

VILLA ANTINORI ROSSO, IGT Villa Antinori, Toscana

Villa Antinori er flot rubinrød. Aromaen er kompleks med hint af vilde bær, blåbær
og blommer sammen med antydninger af ristede hasselnødder, krydderier og vanilje.
Fyldig og rund på tungen med bløde, fløjlsagtige tanniner og en lang, velsmagende finish.

495,-

BRUNELLO DI MONTALCINO, TENUTA PIAN DELLE VIGNE DOCG

Antinori, Toscana

En stor Brunello med en usædvanligt intens duft med noter af viol og af frugter som blomme og solbær, samt et fint og velintegreret strejf af egetræ.
Vinen er fyldig, elegant med silkebløde tanniner. Der er en flot eftersmag med spændstig syre og mineralsk friskhed. Pian delle Vigne Brunello er en oplevelse til f.eks. dyrevildt, lam eller oksekød.

995,-

TIGNANELLO, IGT

Tenuta Tignanello, Toscana

Tignanello er en vin i fuld harmoni og balance. En intens og lys, rubinrød farve med en aroma, hvor noter af modne røde, frugter og behagelige antydninger af friske brombær og vilde bær tager dig med til vinenes drømmeland. Du får også en mundfylde med silkeagtige og raffinerede tanniner, en afbalanceret og intens smag med en lang, kompleks og vedvarende finish.

1.950,-

HABLA NO. 20

Bodegas Habla, Extremadura

Nummer 20 i rækken, fra det spanske vinhus Habla.
Vinen er dyrket økologisk.
Velegnet til mørkt kød, vildt og kraftige oste!

799,-

A. LISA

Bodega Noemia de Patagonia S.A.

Duften har toner af brombær, solbær, blommer og mørke kirsebær. Smagen har medium krop, syre og tannin, hvilket giver vinen en flot struktur samtidig med, at syren tildeler vinen en vis lethed, kølighed og friskhed.

595,-

Ripasso Zi Ronda Picco d´Umbria s.p.a. Valpolicella, Italien

– Duften har fine nuancer af violer, røde bær og krydderier. Smagen er fyldig og velafbalanceret med modne tanniner.

469,-

Château Morillon, Grand Cru Château Morillon

En super klassisk Saint-Èmilion, som grundet årgangen læner sig lidt til den lidt mere fyldige og intense side med fine præg af vilde bær og blommer.

675,-

Château Palmer, 3. Cru Classé Château Palmer, Bordeaux

Château Palmer er det eneste slot i Margaux, der kan matche Château Margaux. Kvaliteten er stabilt høj og vinene kan med succes gemmes i årevis. Under Winemaker Thomas Duroux’ ledelse har slottet samtidig ramt plet i alle årgange siden han blev ansat i 2006. Der bliver brugt Cabernet Sauvignon,
Merlot og en smule Petit Verdot på Château Palmer. Sidstnævnte drue er faktisk lidt af en undtagelse i Médoc, men for Duroux er det en regel, at den skal være med. Den sikrer et lille touch af krydderier.

3.900,-

Gevrey-Chambertin, Premier Cru, Clos Prieur Maison Joseph Drouhin, Bourgogne

Flot, lys rubinrød farve med en meget frugtig aroma, der leverer varen med kirsebær, vilde brombær og lakrids.
Subtile noter af egetræ, lette krydderier, muskatnød, læder svampe og jordbund. Blød med en naturlig friskhed.

1.998,-

CHATEAUNEUF-DU-PAPE AOC, Clos St. Jean

– Duften har toner af ristede kaffebønner, creme de cassis, kirsebær, figner og brombær. Smagen har en vis sødme, som dog understøttes af dens store koncentration og fede modne tanniner.

799,-

Château Pierrail Rouge, Bordeaux Supérieur Château Pierrail

Solmoden, intens og frugtig stil. Behagelig vin, imødekommende og elegant vin med masser af mørke røde bær og chokolade i både duft og smag.

489,-

MAX RESERVA BLEND

Acongacua Valley, Viña Errazuriz S.A.

Fin kirsebærrød farve med en flot og kompleks aroma af røde og mørke frugter og små hint af balsamico. I baggrunden kommer også nelliker, bagværk og tørret frugt som følge af vinens fadlagring. Smagen holder, hvad aromaen lover. Du får vanilje, nelliker, kirsebær og blommer, urter og pebermynte.

499,-

FOXGLOVE ZINFANDEL Varner Wine

– Bob Varners valg om ikke at bruge træfade til lagringen, giver en lækker frugtdreven Zinfandel, der holder de modne mørke frugter helt friske og vibrerende. Fine krydrede noter, mokka og lidt ny lædertaske!

499,-

PESSIMIST BY DAOU

DAOU Family Estates

Mørk, auberginefarvet kraftværk af en vin med masser af blåbær, boysenbær, blommer og jordbær. En saftig kaskade af røde kirsebær og blåbær rammer smagsløgene i en fed og fyldig, men også tempereret, yndefuld og elegant, blid kæmpe. Det hele rundes af med en velafrundet og balanceret eftersmag

599,-

Rosévine 1/1 fl.

THUERRY LES ABEILLONS ROSÉ AOC Coteaux Varois en Provence

– Fremstår velafbalanceret med masser af struktur og elegante aromaer.

399,-

THUERRY L`EXCEPTION ROSÉ

Vin de Pays des Coteaux du Verdon – Lagringen på egetræsfade giver vinen en note af eg, som er perfekt afstemt med den frugtighed, man forventer af en rigtig god rosé.

499,-

Dessertvine 1/1 fl./ pr. glas

LATE HARVEST SAUVIGNON BLANC Errazuriz, Casablanca Valley, Chile.

– Fed, strågylden farve. Duften er liflig og sødmefuld med nuancer af lime, passionsfrugt og frisk ananas. Smagen domineres af citrusfrugter og akaciehonning. Velafbalanceret frugtsyre. En rigtig lækkerbidsken for slikmunde!

299,- 65,-

Portvine 1/1 fl./ pr. glas 5 cl.

GRAHAM'S 10 YEARS OLD TAWNY W. & J. Graham & Co.

– Mørkerød med et let brunligt skær i kanten. I næsen er der tørrede figner, krydderurter og mørk chokolade. Smagen er afrundet men stadig en lille smule tannin.

749,- 65,-

GRAHAM'S 20 YEARS OLD TAWNY W. & J. Graham & Co.

– Mørk med et gyldenbrunt skær. I munden er den rig og fed med masser af mørk chokolade og tørrede kirsebær.

1095,- 95,-

Ølkort

Hos Kongensbro Kro finder du et stort udvalg af øl – lige fra traditionel fadøl til spændende specialøl.

Vi benytter os primært af lokale bryghuse som f.eks. Grauballe Bryghus og Virklund Bryghus, men håndplukker også interessante øl fra andre dele af landet – bl.a. fra Fur Bryghus.

Du er meget velkommen til at forhøre dig om vores aktuelle udvalg af specialøl.

Akvavit

Diverse Akvavit (3 cl. - 1/2 fl. - 1/1 fl.)

Akvavit, vælg mellem Rød Aalborg, Brøndum, Porse, O.P. Anderson og Lysholmer Linie

45,- 420,- 825,-

Bitter

Gammel Dansk

825,- 49,-

Arnbitter

49,-

Fernet Branca

825,- 39,-

Jægermeister

825,- 49,-

Whisky/Rom

Irish Coffée, 4 cl. Tullamore

119,-

Hansen Rom

825,- 49,-

Bacardi Rom

825,- 49,-

Calvados

Drouin Calvados XO, Coeur-de-Lion

75,-

Cognac

Daniel Bouju Selection Special 40%, AOP

59,-

Louis XIII, Remy Martin, Cognac

349,-

Likør

Baileys Irish Cream

550,- 55,-

Grand Marnier rød

550,- 55,-

Cointreau

430,- 55,-

Solbærlikør 3 cl.

400,- 55,-