Vinkort

DRY SERCIAL

5 years Old Aperitif Madeira

Blandy Brothers

49,-

DRY MARTINI COCKTAIL 3+3 cl.

72,-

KIR

65,-

HUSETS APERITIF

Mousserende vin med hyldeblomstsaft

65,-

ALMECENISTA

Manzanilla Pasada de Sanlucar Heredos de Argueso
– Prestigehuset Lustau er især berømt for deres Almacenista’s, der betegnes som Sherry’ens første Cru’s. Manzanilla er en sublim oplevelse: Tør og

49,-

NOILLY PRAT

53,-

KIR-ROYALE

69,-

MARTINI

49,-

Champagne & Mousserende vine 1/1 fl.

BRUT DE CHARVIS BLANC

Paul Delane Brut, Borgogne – Duften er meget charmerende med tydelige fornemmelser af guleæbler og ristet brø. Vinen fremstår dejlig fyldig og sprød med en nærmest opløftende frisk syre.

345,-

ASTI DOCG

Marchesi di Barolo

345,-

VEUVE CLICQUOT PONSARDIN

Champagne Sec

700,-

CREMANT DE BOURGOGNE

Paul Delane Blanc de Noirs Duften har toner af gær og brød med en finish af citrus og lime. Smagen har en god og fyldig struktur samt en blød mousse, hvilket gør den meget imødekommende.

365,-

CHAMPAGNE DEUTZ Brut

Champagne Deutz, Ay – Flot gylden champagne med et grønt skær. Frisk og blomsteragtig duft med mandelaroma. Ren og rig smag, smuk fylde, krop, finesse og cremet smag. Ekstremt elegant finish som fuldendes af en let perlen.

700,-

Hvidvine 1/1 fl.

DELBEAUX CHARDONNAY, PAYS D'OC

Delbeaux, Sydfrankrig

Frugtig og eksotisk aromabombe med pære, ananas, honningmelon, en smule vanilje, banan og mandel. Fed og fyldig på tungen med rigelig juice,
en levende sødmefuldhed og en lang eftersmag.

339,-

THUERRY L'EXCEPTION

Sémillon-Rolle, Vin de Pays des Coteaux du Verdon – Blid og rund med en antydning af citrusfrugt og anstrøg af eg. Fyldig og kraftig vin, der er ideel til fisk eller lyst kød.

399,-

SANCERRE LES BOUFFANTS AOC, Dom. De La Garenne, Reverdy

Typisk, meget livfuld Sauvignon Blanc. Frugtrig og frisk med en underfuld flintestensagtig duft og en liflig smag af friske stikkelsbær og æbler/pærer.

479,-

PINOT BLANC

Meyer-Fonné

Saftig og indbydende vin med mild syre og rund frugt. Friske noter af æble og citrus

459,-

MAX RESERVA CHARDONNAY

Aconcagua Costa, Viña Errazuriz S.A.

Flot duft af friske æbler og pærer med toner af blomster og tørrede abrikoser. Smagen er forfriskende med syre og sprødhed, der munder ud i en fløjlsblød elegant finish.

479,-

PIETRABIANCA CHARDONNAY

Marchesi Antinori, Puglia, Italien

Lysende gul med grønne skær.
Kompleks og nuanceret med noter af både citrusfrugt tropiske frugter sammen med vanilje og let blomstrede indtryk. Frisk, krydret og mineralsk med lette præg af egetræ.

585,-

CHABLIS “Domaine Vaudon” Domaine Joseph Drouhin

– Meget elegant Chablis, strålende grøn farve, en blomsterkrydret bouquet med et anstrøg af krydderi fulgt op af en smag i perfekt balance. Vinen er et udtryk for det højeste kvalitetsniveau i Chablis.

549,-

2015 BOURGOGNE “Laforet”

Cépage Chardonnay Joseph Drouhin – En herlig hvid Bourgogne med en blød og imødekommende duft, fulgt op af en både fyldig, rund smag, der tilbyder et væld af solmoden Chardonnay frugt

469,-

JB RIESLING

Balthasar Ress, Rheingau Aromatisk, ren og forfriskende med en diskret sødme, der afbalanceres meget fint af vinens svage syre. Smagen er sødlig

389,-

DISCOVERY CHARDONNAY

DAOU Family Estates

Fyldig aroma af ananas, æbler og pærer med små hint af citron, honning og nektariner. Masser af saftig fylde på tungen, hvor fersken, mango, melon og kiwi giver tropisk nydelse i hver tår. Eftersmagen bliver smukt hængende, og efterlader dig glad og tilfreds med guava, ananas og hasselnøder på tungen.

495,-

SERESIN Sauvignon Blanc Seresin Estate

– Malborough, New Zealand – En bred vifte af duftnuancer: Sødmefyldte hyldebær, græs og stikkelsbær. De venlige dufte følges op af en behagelig blødhed, som munder ud i en lang og betagende eftersmag.

499,-

SOLDIERS BLOCK CHARDONNAY Victoria

– Ren elegance, et samspil mellem fad og frugt. Denne australske Chardonnay er elegant og en let drikkelig vin. Den har en frugtig karakter med noter af æble, appelsin, citrusfrugt og pære. appelsin, citrusfrugt og pære.

399,-

Rødvine

DELBEAUX CABERNET SAUVIGNON, PAYS D'OC

Delbeaux, Sydfrankrig

Lækker sydfransk Merlot, som åbner sig flot i glasset med nuancer af blommer, kirsebær og solbær.
Smagen er fyldt med røde og mørke bær, der er pakket pænt ind i modne og bløde tanniner.

339,-

2019 BEAUJOLAIS-VILLAGES Joseph Drouhin

– Fristende rubinrød farve og en charmerende solmoden, blomstrende duft, der harmonerer fint med den runde og imødekommende smag. Bør nydes ung og serveres kølig

399,-

2019 BOURGOGNE ``LAFORET`` Cépage Pinot-Noir

– Joseph Drouhin – Meget smuk og meget typisk glansfuld fløjlsrød farve. Duften er imødekommende, intens og giver mindelser om skovens bær. Smagen er fyldig, blød, uden på nogen måde at være tung.

469,-

2018 VILLA ANTINORI ROSSO, IGT Villa Antinori, Toscana

Villa Antinori er flot rubinrød. Aromaen er kompleks med hint af vilde bær, blåbær
og blommer sammen med antydninger af ristede hasselnødder, krydderier og vanilje.
Fyldig og rund på tungen med bløde, fløjlsagtige tanniner og en lang, velsmagende finish.

465,-

2016 BRUNELLO DI MONTALCINO, TENUTA PIAN DELLE VIGNE DOCG

Antinori, Toscana

En stor Brunello med en usædvanligt intens duft med noter af viol og af frugter som blomme og solbær, samt et fint og velintegreret strejf af egetræ.
Vinen er fyldig, elegant med silkebløde tanniner. Der er en flot eftersmag med spændstig syre og mineralsk friskhed. Pian delle Vigne Brunello er en oplevelse til f.eks. dyrevildt, lam eller oksekød.

895,-

2018 TIGNANELLO, IGT

Tenuta Tignanello, Toscana

Tignanello er en vin i fuld harmoni og balance. En intens og lys, rubinrød farve med en aroma, hvor noter af modne røde, frugter og behagelige antydninger af friske brombær og vilde bær tager dig med til vinenes drømmeland. Du får også en mundfylde med silkeagtige og raffinerede tanniner, en afbalanceret og intens smag med en lang, kompleks og vedvarende finish.

1.950,-

2016 HABLA NO. 20

Bodegas Habla, Extremadura

Nummer 20 i rækken, fra det spanske vinhus Habla.
Vinen er dyrket økologisk.
Velegnet til mørkt kød, vildt og kraftige oste!

765,-

2019 A. LISA

Bodega Noemia de Patagonia S.A.

Duften har toner af brombær, solbær, blommer og mørke kirsebær. Smagen har medium krop, syre og tannin, hvilket giver vinen en flot struktur samtidig med, at syren tildeler vinen en vis lethed, kølighed og friskhed.

575,-

2017 Ripasso Zi Ronda Picco d´Umbria s.p.a. Valpolicella, Italien

– Duften har fine nuancer af violer, røde bær og krydderier. Smagen er fyldig og velafbalanceret med modne tanniner.

429,-

2018 Château Morillon, Grand Cru Château Morillon

En super klassisk Saint-Èmilion, som grundet årgangen læner sig lidt til den lidt mere fyldige og intense side med fine præg af vilde bær og blommer.

625,-

2014 Château Palmer, 3. Cru Classé Château Palmer, Bordeaux

Château Palmer er det eneste slot i Margaux, der kan matche Château Margaux. Kvaliteten er stabilt høj og vinene kan med succes gemmes i årevis. Under Winemaker Thomas Duroux’ ledelse har slottet samtidig ramt plet i alle årgange siden han blev ansat i 2006. Der bliver brugt Cabernet Sauvignon,
Merlot og en smule Petit Verdot på Château Palmer. Sidstnævnte drue er faktisk lidt af en undtagelse i Médoc, men for Duroux er det en regel, at den skal være med. Den sikrer et lille touch af krydderier.

3.900,-

2017 Gevrey-Chambertin, Premier Cru, Clos Prieur Maison Joseph Drouhin, Bourgogne

Flot, lys rubinrød farve med en meget frugtig aroma, der leverer varen med kirsebær, vilde brombær og lakrids.
Subtile noter af egetræ, lette krydderier, muskatnød, læder svampe og jordbund. Blød med en naturlig friskhed.

1.998,-

2018 CHATEAUNEUF-DU-PAPE AOC, Clos St. Jean

– Duften har toner af ristede kaffebønner, creme de cassis, kirsebær, figner og brombær. Smagen har en vis sødme, som dog understøttes af dens store koncentration og fede modne tanniner.

795,-

2016 Château Pierrail Rouge, Bordeaux Supérieur Château Pierrail

Solmoden, intens og frugtig stil. Behagelig vin, imødekommende og elegant vin med masser af mørke røde bær og chokolade i både duft og smag.

459,-

2016 MAX RESERVA BLEND

Acongacua Valley, Viña Errazuriz S.A.

Fin kirsebærrød farve med en flot og kompleks aroma af røde og mørke frugter og små hint af balsamico. I baggrunden kommer også nelliker, bagværk og tørret frugt som følge af vinens fadlagring. Smagen holder, hvad aromaen lover. Du får vanilje, nelliker, kirsebær og blommer, urter og pebermynte.

469,-

2017 FOXGLOVE ZINFANDEL Varner Wine

– Bob Varners valg om ikke at bruge træfade til lagringen, giver en lækker frugtdreven Zinfandel, der holder de modne mørke frugter helt friske og vibrerende. Fine krydrede noter, mokka og lidt ny lædertaske!

479,-

2018 PESSIMIST BY DAOU

DAOU Family Estates

Mørk, auberginefarvet kraftværk af en vin med masser af blåbær, boysenbær, blommer og jordbær. En saftig kaskade af røde kirsebær og blåbær rammer smagsløgene i en fed og fyldig, men også tempereret, yndefuld og elegant, blid kæmpe. Det hele rundes af med en velafrundet og balanceret eftersmag

565,-

Rosévine 1/1 fl.

THUERRY LES ABEILLONS ROSÉ AOC Coteaux Varois en Provence

– Fremstår velafbalanceret med masser af struktur og elegante aromaer.

389,-

THUERRY L`EXCEPTION ROSÉ

Vin de Pays des Coteaux du Verdon – Lagringen på egetræsfade giver vinen en note af eg, som er perfekt afstemt med den frugtighed, man forventer af en rigtig god rosé.

489,-

Dessertvine 1/1 fl./ pr. glas

LATE HARVEST SAUVIGNON BLANC Errazuriz, Casablanca Valley, Chile.

– Fed, strågylden farve. Duften er liflig og sødmefuld med nuancer af lime, passionsfrugt og frisk ananas. Smagen domineres af citrusfrugter og akaciehonning. Velafbalanceret frugtsyre. En rigtig lækkerbidsken for slikmunde!

285,- 59,-

Portvine 1/1 fl./ pr. glas 5 cl.

GRAHAM'S 10 YEARS OLD TAWNY W. & J. Graham & Co.

– Mørkerød med et let brunligt skær i kanten. I næsen er der tørrede figner, krydderurter og mørk chokolade. Smagen er afrundet men stadig en lille smule tannin.

675,- 65,-

GRAHAM'S 20 YEARS OLD TAWNY W. & J. Graham & Co.

– Mørk med et gyldenbrunt skær. I munden er den rig og fed med masser af mørk chokolade og tørrede kirsebær.

995,- 95,-

Sherry 1/1 fl./pr. glas

RARE CREAM Solera Reserva “Superior” Emilio Lustau

– En super Cream Sherry med en varm og indbydende farve, en klassisk rig og nuanceret duft, der leder over i en intens, fyldig og nøddeagtig smag, der balancerer mellem sødme og friskhed

529,- 65,-

DRY OLOROSO Solera Reserva ``Don Nuno`` Emilio Lustau

– En excellent sherry med en varm, rig og nøddeagtig duft, der harmonerer perfekt med en medium tørre, intense og flot balancerede smag. En kvalitet der vil vinde Sherry’en mange venner.

529,- 65,-

Special-ølkort

FUR BRYGHUS
Fur Bryghus er beliggende på Limfjordsøen Fur. Bryghuset er indrettet i en smuk, rød træbygning fra 1926, nænsomt restaureret. Fur Øl brygges med omhu og respekt af originale råvarer; malt, humle og vand fra Fur, filtreret gennem lag af vulkansk aske og moler.

Bock fra Fur Bryghus

7,6 % alc 50 cl. Tysk inspireret Bock med kraftig, maltet, blød smag. Brygget med 2 humletyper.

98,-

Fur Frokost

2,6 % alc. 50 cl. Fur frokost er en øl med lav alkoholprocent og kraftig ølsmag

98,-

Renæssance fra Fur Bryghus

6,2 % alc 50 cl. Dansk inspireret overgæret øl af typen Brown Ale, med en rund og harmonisk smag af blandt andet røgmalt, der fortsætter i en afrunding af kraftig humlenuancer. Brygget med 5 humletyper.

98,-

GRAUBALLE BRYGHUS
Et familieejet mikrobryggeri, grundlagt i 2002, der brygger ufiltreret og upasteuriseret øl på fustage og flaske. Vinder af begge publikumsafstemninger på Ølfestivalen i Valby.

Honey Gold

7,5 % alc 50 cl. Vinder af publikumsafstemning om det bedste bryllupsbryg til kronprinsparret. Leveret til hoffet. Righåndet brug af Cascade humle.

98,-

IPA – Nørrebryg

6,2 % alc 50 cl. En super elegant IPA krydret med en god portion aromatisk og bitterskabende humle. Øllet byder på et solidt humlebid, men på sin egen elegante og ikke alt for tørre måde. Farven på øllet er smukt gylden, skummet er flødefarvet og tæt. Duften sender lækre humlearomaer, ristet malt og vinøs alkohol til næsen. Bitterheden udkonkurrerer naturligvis den behagelige underliggende sødme og syrlighed, eftersmagen er lang, afrundet og behagelig bitter.

98,-

Mørk Mosebryg

5,6 % alc 50 cl. En blød og elegant scottish ale med en tydelig maltaroma og maltkarakter. Eftesmagen er lang med en klar og let tone af røg. En decideret hyggeøl – til maden er den rigtig god til andebryst, svinekød og vildt.

98,-

VIRKLUND BRYGHUS
Bryghuset er grundlagt i 2005 af Akademiingeniør Claus Tarstrup, som gjorde sine første erfaringer i at brygge øl for mere end 20 år siden. Inspireret af de amerikanske mikrobryggeriers stilarter og metoder, tilbyder Virklund Bryghus ales med fokus på smag, friskhed og kvalitet.

Virklunds Strong Ale

7,2% alc 50 cl. En stærk, mørk, fyldig og krydret øl med 6 typer malt, 3 humlesorter og belgisk gær.

79,-

Virklunds India Pale Ale

6,5 % alc 50 cl. Lys ravfarvet ale med flot afbalanceret bitterhed og tydelig maltsmag.

79,-

Fadøl

Grøn Tuborg

Danmarks første pilsner. Smagen er mild og frisk med en let efterbitterhed. Den er gylden med hvidt skum med duft af blomster og korn.

40,- 69,-

Tuborg Classic

Danmarks første “Classic” har en ristet smag og en let sødme. Den lyse farve krones af elfensfarvet skum, og duften er frisk.

45,- 72,-

Jacobsen Brown Ale

Kastanjebrun øl med ristet og stenfrugtig duft med aroma fra chokolade. Smagen er velbalanceret mellem karamelsødme og maltbitterhed.

82,-

Grimbergen Double Ambrée

Belgisk klosterøl med en indledende sødme og en passende bitterhed. Smagen er blød og rund med en let brændt eftersmag.

85,-

Grimbergen Blanche

Grimbergen Blanche er en forfriskende hvedeøl af belgisk type. Øllen byder på en frisk, syrlig sødme med en livlig, perlende mundfylde.

85,-

Spiritus

BlANDY'S 10 Years Old Malmsey Madeira, Blandy Brothers

– En topklasse reserve Madeira, fremstillet af Blandys fine, gamle reserver. Stor, varm og kompleks vin med et sødmefuldt let ristet, nøddeagtigt præg.

699,- 75,-

Akvavit m.m

Diverse Akvavit

825,- 39,-

O.P. Anderson / Lysholmer Linie

825,- 39,-

Bitter

Gammel Dansk

825,- 39,-

Boonekamp Karat

825,- 39,-

Arnbitter

39,-

Jægermeister

825,- 39,-

Von Osten

825,- 39,-

Fernet Branca

825,- 39,-

Campari 4 cl.

420,- 39,-

Whisky/Gin/Rom m.m.

Irish Coffée, 4 cl. Tullamore

99,-

Hansen Rom

825,- 38,-

Pernod

825,- 38,-

Beefeater Gin

825,- 38,-

Bacardi Rom

825,- 38,-

Marc/Calvados/Eau de Vie/Grappa

La Vieille Prune Louis Roque

950,- 52,-

Kirsch Eau de Vie

52,-

Grappa Moscato, Nonino

52,-

Drouin Selection, Coeur-de-Lion

52,-

Marc de Bourgogne

750,- 52,-

Poire William

52,-

Drouin Calvados XO, Coeur-de-Lion

68,-

Cognac/Armagnac

Château de Laubade, Armagnac

850,- 53,-

Louis XIII, Remy Martin, Cognac

349,-

Likør

Baileys Irish Cream

550,- 46,-

Grand Marnier rød

550,- 46,-

D.O.M. Benedictine

450,- 46,-

Solbærlikør 3 cl.

400,- 46,-

Grand Marnier gul

550,- 46,-

Cointreau

430,- 46,-

Peter Heering 3 cl.

400,- 46,-

Drambuie Whisky Likør

450,- 46,-