Vildtaften

Fredag d. 8. november kl. 18.00

Kromanden vil præsentere følgende gourmetbuffet:

Cremet jordskokke suppe

med confiteret andekråser – parma brud samt groft brød

Fasan Ballotine i parmasvøb

hertil Portvins cremesauce

Carpaccio af dansk Sika hjort

med balsamico glace & syltet bøgehatte nødder & mørke bær

Krondyr filet

med selleri pure & søde rødbeder serveret med vildt creme sauce

Pommes Fondant stegt i andefedt & timian

med hvidløg petit kartofler vendt med urter og smør

Salat af spidskål, æbler, hasselnødder og mormorfløde

Stort ostebord med Arla unika – cru – gammelknas – den hvide dame – Høgelundgaard
hertil portvinssyltede figner – abrikoskompot – oliventapenade – hjemmebagt knækbrød

Lun Chokolade brownie m/ hasselnøddepraline serveret med Rom braiseret ananas & brombær-sorbet

Kun kr. 389,- pr. couvert

Grand Cru vinmenu:
1 gl. hvid

1 gl. rød til hovedretterne

1 gl. rød til ostene

1 gl. dessertvin

Pris kr. 359,- pr. couvert

Bordbestilling nødvendigt på Tlf. 86 87 01 77