Forretter

Tunmousse med rejer og salat

69,-

Krabbe og krebs i sprød salat med asparges og hjemmelavet madeira dressing

79,-

Rejecocktail med 1.klasses håndpillede rejer og hjemmelavet tomat-madeira dressing

99,-

Store indbagte black tigerrejer på sprød salat, hertil 3 slags dressings

89,-

Geddemousse med rogn og krydderurtebuket samt skovsyresauce

89,-

Luksus stjerneskud af friske rødspætter og rejer

99,-

Oksecarpaccio med frisk pasta vendt i kraftig hønsefond med soltørret tomat

89,-

Hjemmerøget norsk fjordlaks på smørristet lyst brød m/ spinat-champignon

92,-

Torsk med blødt og sprødt bacon, rødbede i Brunoise, pommes Duchesse og brunet smør

109,-

Foie gras terrine med små salater og vanille æble samt rosmarinsirup

129,-

Tarteletter med hønsekød & asparges (2 stk.)

69,-

Lufttørret seranoskinke med små salater og grillet artiskok - basilikum pesto

79,-

Braiseret svinekæbe på risotto af perlebyg & svampe

89,-

Letrøget ovnbagt laks m/spinat, citron-zest tomat concasse og basilikum pesto

89,-

Sandart med mousse i sprød kartoffelfrakke på frisk spinat, hertil hummersauce

99,-

Rødtunge paupiette med laksemousse på sommergrønt, hertil sauce nage

99,-

Pighvar med 3 slags løg, bearnaise mousseline & grønt

119,-

Ovnbagt havtaskemedaljons med sprød serano og hummer-tomatfløde

109,-

Gourmet-tallerken m/ udvalg af havets fisk og skaldyr med små tapas

139,-

Supper

Alle supper kan også indgå som natmad. 

Oksekødssuppe med boller og urter

69,-

Fransk løgsuppe med ostebrød

69,-

Kartoffel-persillesuppe m/bacon tilsmagt med tysk bockøl

79,-

Flødelegeret aspargessuppe med aspargessnitter

79,-

Karrysuppe med kylling, rejer, fersken, ris

79,-

Flødelegeret svampesuppe tilsmagt med sherry

79,-

Porre- og kartoffelcremesuppe med purløg og sprød bacon

79,-

Flødelegeret fiskesuppe m/ havets fisk tilsmagt med pernod

89,-

Jomfruhummer suppe med ristede hummerhaler og rejesoufflé

99,-

Gullaschsuppe m/løg, paprika, oksekød og kartoffel

89,-

Der serveres lunt brød og smør til alle relevante forretter og supper.

Sorbeter – Granité
Det kan være en god idé, at sætte en sorbet ind mellem for- og hovedret. En sorbet højner menuen og koster kun 36,- kr

Champagne granité

36,-

Mango-chilisorbet

36,-

Citron-rosmarinsorbet

36,-

Hindbær-vodkasorbet

36,-

Beaujolais granité

36,-

Hyldeblomstssorbet

36,-

Hovedretter

Til alle stegeretter serverer vi 3 slags årstidens udsøgte grønsagsgarniture og kartoffel.

Gammeldags flæskesteg af svinekam med rødkål, surt, brunede og hvide kartofler samt ``rigtig`` flæskestegssauce

169,-

Svinekam stegt som vildt med brunede og hvide kartofler samt waldorfsalat

179,-

Krydderurtefarseret kalkunbryst med hønse-cremesauce tilsmagt med estragon

179,-

Gammeldags andesteg med hjemmelavet rødkål, brunede og hvide kartofler samt surt og sødt

199,-

Letrøget bornholmer unghanebryst med bagt blommetomat og hønsecreme sauce

199,-

Perlehønebryst med kalvesouffle og foie gras, hertil pigsvamp og svampesauce

199,-

Helstegt dansk barderet oksefilet af højreb med svampe, grill tomat, pommes hasselbach samt sauce bordelaise

219,-

Økologisk dansk prima oksemørbrad med svampestrudel, langtidsbagt tomat, hertil kraftig glace tilsmagt med trøffel

239,-

Rosastegt filet af rådyr med ristet østershat, serveret med hindbær vildtglace

269,-

Gammeldags oksesteg af prima culotte med sukkerbrunede perleløg, gulerødder samt flødesauce hertil surt og sødt

189,-

Helstegt svinemørbrad svøbt i parmaskinke, årstidens tilbehør og sauce saltimbocca

199,-

Ungdue i flødesauce med surt og sødt samt pillede kartofler

199,-

Rosastegt dansk lammefilet med ratatouille og bagt hvidløg, hertil rosmarinsky og pommes macaire

199,-

Balontine af fasanbryst og foie gras i sprød parmasvøb og sæsonens tilbehør

209,-

Helstegt kalvefilet m/ salvie/rosmarin, stegte kartofler m/oliven & tomat og timiansky

219,-

Krondyrryg med ristede østershatte og savoykål med bacon

239,-

Herlige sprødstegte Gudenå ål med stuvede kartofler og surt samt remoulade

299,-

Desserter

Fromage efter eget valg (citron, appelsin, rom)

69,-

Hjemmelavet Toblerone isbombe (nødder, chokolade, makroner, rom) eller hjemmelavet vanilleisbombe med marcipan og lys chokolade hertil små vandbakkelser dyppet i chokolade eller sæsonens bær.

79,-

Frisk frugtsalat med råcreme

79,-

Hjemmelavet klassisk nøddekurv med udvalg af husets is og sorbeter, frugt og bær

79,-

Gateau Marcel chokolade kage med pebersyltet ananas og mango-sorbet

79,-

Letfrossen Grand Marnier-soufflé med frugt i brunoise og skovbærsirup

69,-

Lun chokoladesoufflé med citrusmarinerede jordbær og vanilleiscreme

79,-

Fragilité med hvid chokolademousse, orangesirup og solbærsorbet

79,-

Creme Brûllè m/ sommerens syltede bær og valgfri iscreme/sorbet

89,-

Lakrids Creme Brûllè m/hyldeblomstpocheret pære, Grand Manier glace og iscreme

89,-

Islagkage med karamelsauce & årstidens friske frugt

79,-

Kongensbro Kro´s Grand Dessert, et smukt udvalg af kager, bær, sorbet og iscreme

109,-

Panna Cotta serveret i cocktailglas m/sød rabarberkompot

79,-

Elegant bryllupsislagkage af vanille flødeis med hakkede nødder, chokolade og makroner pyntet med hvid marcipan og røde marcipan roser samt grønne blade. Fra 3 lag til 50 personer, op til 7 lag til 120 personer

109,-

Natmad

Supper, se under forretter

Små hjemmelavede frikadeller med hvid kartoffelsalat og rødbeder samt rugbrød

79,-

Hot Dogs ``Kend dem på knækket`` røde eller ristede, ``med det hele`` tag-selv-buffet

79,-

Hjemmelavede pandekager med kartoffel- og skinkefyld

99,-

Charcuteribræt med 4 slags pølser – hertil diverse tilbehør og godt brød

99,-

Græsk pitabrød m/ Pulled Pork, Tzatziki & grønt

79,-

Chili con Carne med majs og bønner samt cremefraiche & brød

89,-

Hjemmerøget dyrekølle med flødestuvet spinat, frisk salat og lunt brød

79,-

Kroens hjemmelavede Herregårdsbiksemad m/sauce bearnaise, rødbeder og rugbrød

89,-

Hot Dogs fra pølsevogn røde & ristede serveret ad libitum

119,-

Æggekage med tomat, purløg, fersk og røget flæsk samt rugbrød

89,-

Ostebræt med 4 slags kvalitetsoste, oliven, druer og godt brød

89,-

Ostegratinerede Nachos med kylling, Guacamole, Salsa og Cremefraiche

79,-

Crossiant fra buffet m/ tag-selv-fyld (kyllingesalat m/sprød bacon / hjemmelavet rejesalat) 2 stk. pr pers

79,-

Røget lakse/spinat tærte med frisk salat samt lunt brød

79,-

Ribbenssandwich med rødkålsrelish & Elses agurkesalat

89,-

Ost

Vi kan tilbyde oste mellem hovedret og dessert. Det kan være en god anledning til at få tømt rødvinsglasset eller måske prøve en anden rødvin. Osten kan være en kærkommen forlængelse af middagsarrangementet, især ved middage med mange taler og sange. 

Oste-tallerken med 4 slags ost og oliven samt lunt brød

Pris pr. kuvert

51,-

Børnemenuer

Kun for børn under 12 år 

Forretter

Rejecocktail

59,-

Hovedretter

Rødspættefilét med pommes frites og remoulade samt tomat og agurke- & gulerodsstave

79,-

Frikadeller med grøntsager, kartofler samt skysauce

79,-

Desserter

Pandekager med vanilleis og syltetøj

69,-

Hjemmelavede pølsehorn (2 stk.)

59,-

Spaghetti med kødsauce og parmesan

79,-

Røde pølser med pommes frites

79,-

Kyllingebryst med råstegte kartofler samt agurke- & gulerodsstave

89,-

Bananasplit med vanille og chokolade iscreme

69,-

Lidt til kaffen, sødt og hjemmebag

Kaffe / te

32,-

Hjemmebagte småkager

26,-

Hjemmebagte kransekage nøddehorn

29,-

Hjemmebagte små kransekager (3 stk.)

29,-

Små fyldte Valhrona chokolader (3 stk.)

39,-

Twist eller Quality Street (små chokolader)

29,-

Hjemmelavet luksuslagkage

39,-

Hjemmebagte petit fours (2 stk.)

39,-

Kroens hjemmebagte kringle

30,-

Konditor bryllupskage med mange smagsvarianter og pynt fra kr. 79,- til kr. 129,-

129,-

Frugttallerken: kirsebær, jordbær, melon og ananas i små stykker

39,-