Forretter

Hjemmelavet klassisk tunmousse med rejer og salat

95,-

Krabbe og krebs i sprød salat med asparges og hjemmelavet madeira dressing

95,-

Rejecocktail med 1.klasses håndpillede rejer og hjemmelavet tomat-madeira dressing

109,-

Store indbagte black tigerrejer på sprød salat, hertil 3 slags dressing

109,-

Geddemousse med rogn og krydderurtebuket samt skovsyresauce

109,-

Luksus stjerneskud af friske rødspætter og rejer

129,-

Oksecarpaccio med frisk pasta vendt i kraftig hønsefond med soltørret tomat

109,-

Hjemmerøget norsk fjordlaks på smørristet lyst brød m/ spinat-champignon

109,-

Torsk med blødt og sprødt bacon, rødbede i Brunoise, pommes Duchesse og brunet smør

129,-

Hjemmerøget krondyr – ramsløg – pocheret æg – mandler - syltede løg – salater og urter

139,-

Tarteletter med flødestuvet prima hønsekød & asparges (2 stk.)

95,-

Perlehøne terine svøbt i skagenskinke fra slagter munch – små salater – urteaioli – trøffelsne – syltede løg og vagtelæg

109,-

Braiseret svinekæbe på risotto af perlebyg & svampe

109,-

Variation af laks – rilette af varmrøget med urter og cremfraiche – koldrøget på crouton Med røgeost på sifon – tatar af fersk og koldrøget rørt med grov sennep og citron

119,-

Stegte kammuslinger – blomkål X 3 – pure – brunet – let syltet – ristede mandler – urter og olie

119,-

Rødtunge paupiette med laksemousse på sommergrønt, hertil sauce nage

129,-

Pighvar med 3 slags løg, bearnaise mousseline & grønt

159,-

Ovnbagt havtaskemedaljons med sprød serano og hummer-tomatfløde

139,-

Gourmet-tallerken m/ udvalg af havets fisk og skaldyr med små tapas

169,-

Supper

Alle supper kan også indgå som natmad. 

Hjemmelavet oksekødssuppe med boller og urter

99,-

Hjemmelavet fransk løgsuppe med ostebrød

99,-

Hjemmelavet kartoffel-persillesuppe m/bacon tilsmagt med tysk bockøl

99,-

Hjemmelavet porre- og kartoffelcremesuppe med purløg og sprød bacon

99,-

Hjemmelavet flødelegeret aspargessuppe med aspargessnitter & kødboller

99,-

Hjemmelavet flødelegeret karrysuppe med kylling, rejer, fersken, ris

99,-

Hjemmelavet flødelegeret svampesuppe tilsmagt med sherry

99,-

Hjemmelavet flødelegeret fiskesuppe m/ havets fisk tilsmagt med pernod

109,-

Hjemmelavet Gullaschsuppe m/løg, paprika, oksekød og kartoffel

109,-

Hjemmelavet jomfruhummer suppe med ristede hummerhaler og rejesoufflé

119,-

Der serveres lunt brød og smør til alle relevante forretter og supper.

Sorbeter – Granité
Det kan være en god idé, at sætte en sorbet ind mellem for- og hovedret. En sorbet højner menuen og koster kun 36,- kr

Champagne granite / Beaujolais granite

39,-

Mango-chili sorbet / Citron-rosmarin sorbet / Hindbær-vodka sorbet / Hyldeblomst sorbet

39,-

Hovedretter

Til alle stegeretter serverer vi 3 slags årstidens udsøgte grønsagsgarniture og kartoffel.

Gammeldags flæskesteg af svinekam med rødkål, surt, brunede og hvide kartofler samt ``rigtig`` flæskestegssauce

199,-

Svinekam stegt som vildt med brunede og hvide kartofler samt waldorfsalat

199,-

Krydderurtefarseret kalkunbryst med hønse-cremesauce tilsmagt med estragon

199,-

Gammeldags andesteg med hjemmelavet rødkål, brunede og hvide kartofler samt surt og sødt

239,-

Letrøget bornholmer unghanebryst med bagt blommetomat og hønsecreme sauce

229,-

Perlehønebryst med kalvesouffle og foie gras, hertil pigsvamp og svampesauce

229,-

Helstegt dansk barderet oksefilet af højreb med svampe, grill tomat, pommes hasselbach samt sauce bordelaise

249,-

Økologisk dansk prima oksemørbrad med svampestrudel, langtidsbagt tomat, hertil kraftig glace tilsmagt med trøffel

289,-

Rosastegt filet af rådyr med ristet østershat, serveret med hindbær vildtglace

329,-

Gammeldags oksesteg af prima culotte med sukkerbrunede perleløg, gulerødder samt flødesauce hertil surt og sødt

199,-

Helstegt svinemørbrad svøbt i parmaskinke, årstidens tilbehør og sauce saltimbocca

199,-

Ungdue i flødesauce med surt og sødt samt pillede kartofler

219,-

Rosastegt dansk lammefilet med ratatouille og bagt hvidløg, hertil rosmarinsky og pommes macaire

249,-

Balontine af fasanbryst og foie gras i sprød parmasvøb og sæsonens tilbehør

245,-

Helstegt kalvefilet m/ salvie/rosmarin, stegte kartofler m/oliven & tomat og timiansky

239,-

Dansk krondyrryg med ristede østershatte – savoykål – portvinssglace og pommes anna

299,-

Stegte ål fra lokal leverandør ved gudenåen med stuvede kartofler og surt samt remoulade

329,-

Desserter

Fromage efter eget valg (citron, appelsin, rom)

99,-

Hjemmelavet Toblerone isbombe (nødder, chokolade, makroner, rom) eller hjemmelavet vanilleisbombe med marcipan og lys chokolade hertil små vandbakkelser dyppet i chokolade eller sæsonens bær.

99,-

Pina colada, braiseret ananas, pina colada iscreme, rombraiseret ananas, Kokos og lysrom på sifon

109,-

Frisk frugtsalat med råcreme

99,-

Hjemmelavet klassisk nøddekurv med udvalg af husets is og sorbeter, frugt og bær

99,-

Gateau Marcel chokolade kage med pebersyltet ananas og mango-sorbet

99,-

Letfrossen Grand Marnier-soufflé med frugt i brunoise og skovbærsirup

99,-

Bananasplit 2020, banankage, flamberet banan, karameliseret hasselnød, banan og chokolade sifon

109,-

Lun chokoladesoufflé med citrusmarinerede jordbær og vanilleiscreme

89,-

Fragilité med hvid chokolademousse, orangesirup og solbærsorbet

89,-

Creme Brûllè m/ sommerens syltede bær og valgfri iscreme/sorbet

109,-

Lakrids Creme Brûllè m/hyldeblomstpocheret pære, Grand Manier glace og iscreme

109,-

Islagkage med karamelsauce & årstidens friske frugt

109,-

Kongensbro Kro´s Grand Dessert, et smukt udvalg af kager, bær, sorbet og iscreme

139,-

Panna Cotta serveret i cocktailglas m/sød rabarberkompot

99,-

Elegant bryllupsislagkage af vanille flødeis med hakkede nødder, chokolade og makroner pyntet med hvid marcipan og røde marcipan roser samt grønne blade. Fra 3 lag til 50 personer, op til 7 lag til 120 personer

139,-

Natmad

Supper, se under forretter

Små hjemmelavede frikadeller med hvid kartoffelsalat og rødbeder samt rugbrød

99,-

Hot Dogs ``Kend dem på knækket`` røde eller ristede, ``med det hele`` tag-selv-buffet

99,-

Hjemmelavede pandekager med kartoffel- og skinkefyld

109,-

Charcuteribræt med 4 slags pølser – hertil diverse tilbehør og godt brød

109,-

Græsk pitabrød m/ Pulled Pork, Tzatziki & grønt

99,-

Chili con Carne med majs og bønner samt cremefraiche & brød

109,-

Hjemmerøget dyrekølle med flødestuvet spinat, frisk salat og lunt brød

119,-

Kroens hjemmelavede Herregårdsbiksemad m/sauce bearnaise, rødbeder og rugbrød

99,-

Hot Dogs fra pølsevogn røde & ristede serveret ad libitum

139,-

Æggekage med tomat, purløg, fersk og røget flæsk samt rugbrød

109,-

Ostebræt med 4 slags kvalitetsoste, oliven, druer og godt brød

109,-

Ostegratinerede Nachos med kylling, Guacamole, Salsa og Cremefraiche

99,-

Crossiant fra buffet m/ tag-selv-fyld (kyllingesalat m/sprød bacon / hjemmelavet rejesalat) 2 stk. pr pers

99,-

Røget lakse/spinat tærte med frisk salat samt lunt brød

79,-

Ribbenssandwich med rødkålsrelish & Elses agurkesalat

99,-

Ost

Vi kan tilbyde oste mellem hovedret og dessert. Det kan være en god anledning til at få tømt rødvinsglasset eller måske prøve en anden rødvin. Osten kan være en kærkommen forlængelse af middagsarrangementet, især ved middage med mange taler og sange. 

Oste-tallerken med 4 slags ost og oliven samt lunt brød

Pris pr. kuvert

51,-

Børnemenuer

Kun for børn under 12 år 

Forretter

Rejecocktail

89,-

Hovedretter

Rødspættefilét med pommes frites og remoulade samt tomat og agurke- & gulerodsstave

99,-

Frikadeller med grøntsager, kartofler samt skysauce

99,-

Desserter

Pandekager med vanilleis og syltetøj

89,-

Hjemmelavede pølsehorn (2 stk.)

89,-

Spaghetti med kødsauce og parmesan

99,-

Røde pølser med pommes frites

99,-

Kyllingebryst med råstegte kartofler samt agurke- & gulerodsstave

99,-

Bananasplit med vanille og chokolade iscreme

99,-

Lidt til kaffen, sødt og hjemmebag

Kaffe / te

35,-

Hjemmebagte småkager

34,-

Hjemmebagte kransekage nøddehorn

39,-

Hjemmebagte små kransekager (3 stk.)

39,-

Små fyldte Valhrona chokolader (3 stk.)

45,-

Twist eller Quality Street (små chokolader)

39,-

Hjemmelavet luksuslagkage

49,-

Hjemmebagte petit fours (2 stk.)

45,-

Kroens hjemmebagte kringle

45,-

Konditor bryllupskage med mange smagsvarianter og pynt fra kr. 79,- til kr. 129,-

129,-

Frugttallerken: kirsebær, jordbær, melon og ananas i små stykker

39,-