Forretter
Hjemmelavet klassisk tunmousse med rejer og salat
99,-
Krabbe og krebs i sprød salat med asparges og hjemmelavet madeira dressing
99,-
Rejecocktail med 1.klasses håndpillede rejer og hjemmelavet tomat-madeira dressing
113,-
Store indbagte black tigerrejer på sprød salat, hertil 3 slags dressing
113,-
Geddemousse med rogn og krydderurtebuket samt skovsyresauce
115,-
Luksus stjerneskud af friske rødspætter og rejer
139,-
Oksecarpaccio med frisk pasta vendt i kraftig hønsefond med soltørret tomat
109,-
Hjemmerøget norsk fjordlaks på smørristet lyst brød m/ spinat-champignon
109,-
Torsk med blødt og sprødt bacon, rødbede i Brunoise, pommes Duchesse og brunet smør
139,-
Hjemmerøget krondyr – ramsløg – pocheret æg – mandler - syltede løg – salater og urter
139,-
Tarteletter med flødestuvet prima hønsekød & asparges (2 stk.)
99,-
Perlehøne terine svøbt i skagenskinke fra slagter munch – små salater – urteaioli – trøffelsne – syltede løg og vagtelæg
113,-
Braiseret svinekæbe på risotto af perlebyg & svampe
113,-
Variation af laks – rilette af varmrøget med urter og cremfraiche – koldrøget på crouton Med røgeost på sifon – tatar af fersk og koldrøget rørt med grov sennep og citron
129,-
Stegte kammuslinger – blomkål X 3 – pure – brunet – let syltet – ristede mandler – urter og olie
149,-
Rødtunge paupiette med laksemousse på sommergrønt, hertil sauce nage
139,-
Pighvar med 3 slags løg, bearnaise mousseline & grønt
169,-
Ovnbagt havtaskemedaljons med sprød serano og hummer-tomatfløde
139,-
Gourmet-tallerken m/ udvalg af havets fisk og skaldyr med små tapas
199,-
Supper
Alle supper kan også indgå som natmad.
Hjemmelavet oksekødssuppe med boller og urter
99,-
Hjemmelavet fransk løgsuppe med ostebrød
105,-
Hjemmelavet kartoffel-persillesuppe m/bacon tilsmagt med tysk bockøl
99,-
Hjemmelavet porre- og kartoffelcremesuppe med purløg og sprød bacon
105,-
Hjemmelavet flødelegeret aspargessuppe med aspargessnitter & kødboller
99,-
Hjemmelavet flødelegeret karrysuppe med kylling, rejer, fersken, ris
99,-
Hjemmelavet flødelegeret svampesuppe tilsmagt med sherry
99,-
Hjemmelavet flødelegeret fiskesuppe m/ havets fisk tilsmagt med pernod
139,-
Hjemmelavet Gullaschsuppe m/løg, paprika, oksekød og kartoffel
109,-
Hjemmelavet jomfruhummer suppe med ristede hummerhaler og rejesoufflé
129,-
Der serveres lunt brød og smør til alle relevante forretter og supper.
Sorbeter – Granité
Det kan være en god idé, at sætte en sorbet ind mellem for- og hovedret. En sorbet højner menuen og koster kun 36,- kr
Champagne granite / Beaujolais granite
49,-
Mango-chili sorbet / Citron-rosmarin sorbet / Hindbær-vodka sorbet / Hyldeblomst sorbet
45,-
Hovedretter
Til alle stegeretter serverer vi 3 slags årstidens udsøgte grønsagsgarniture og kartoffel.
Gammeldags flæskesteg af svinekam med rødkål, surt, brunede og hvide kartofler samt ``rigtig`` flæskestegssauce
219,-
Svinekam stegt som vildt med brunede og hvide kartofler samt waldorfsalat
219,-
Krydderurtefarseret kalkunbryst med hønse-cremesauce tilsmagt med estragon
219,-
Gammeldags andesteg med hjemmelavet rødkål, brunede og hvide kartofler samt surt og sødt
239,-
Letrøget bornholmer unghanebryst med bagt blommetomat og hønsecreme sauce
229,-
Perlehønebryst med kalvesouffle og foie gras, hertil pigsvamp og svampesauce
229,-
Helstegt dansk barderet oksefilet af højreb med svampe, grill tomat, pommes hasselbach samt sauce bordelaise
259,-
Økologisk dansk prima oksemørbrad med svampestrudel, langtidsbagt tomat, hertil kraftig glace tilsmagt med trøffel
289,-
Rosastegt filet af rådyr med ristet østershat, serveret med hindbær vildtglace
329,-
Gammeldags oksesteg af prima culotte med sukkerbrunede perleløg, gulerødder samt flødesauce hertil surt og sødt
219,-
Helstegt svinemørbrad svøbt i parmaskinke, årstidens tilbehør og sauce saltimbocca
219,-
Ungdue i flødesauce med surt og sødt samt pillede kartofler
219,-
Rosastegt dansk lammefilet med ratatouille og bagt hvidløg, hertil rosmarinsky og pommes macaire
249,-
Balontine af fasanbryst og foie gras i sprød parmasvøb og sæsonens tilbehør
245,-
Helstegt kalvefilet m/ salvie/rosmarin, stegte kartofler m/oliven & tomat og timiansky
259,-
Dansk krondyrryg med ristede østershatte – savoykål – portvinssglace og pommes anna
309,-
Stegte ål fra lokal leverandør ved gudenåen med stuvede kartofler og surt samt remoulade
329,-
Desserter
Fromage efter eget valg (citron, appelsin, rom)
99,-
Hjemmelavet Toblerone isbombe (nødder, chokolade, makroner, rom) eller hjemmelavet vanilleisbombe med marcipan og lys chokolade hertil små vandbakkelser dyppet i chokolade eller sæsonens bær.
99,-
Pina colada, braiseret ananas, pina colada iscreme, rombraiseret ananas, Kokos og lysrom på sifon
109,-
Frisk frugtsalat med råcreme
105,-
Hjemmelavet klassisk nøddekurv med udvalg af husets is og sorbeter, frugt og bær
105,-
Gateau Marcel chokolade kage med pebersyltet ananas og mango-sorbet
105,-
Letfrossen Grand Marnier-soufflé med frugt i brunoise og skovbærsirup
105,-
Bananasplit 2020, banankage, flamberet banan, karameliseret hasselnød, banan og chokolade sifon
109,-
Lun chokoladesoufflé med citrusmarinerede jordbær og vanilleiscreme
99,-
Fragilité med hvid chokolademousse, orangesirup og solbærsorbet
99,-
Creme Brûllè m/ sommerens syltede bær og valgfri iscreme/sorbet
109,-
Lakrids Creme Brûllè m/hyldeblomstpocheret pære, Grand Manier glace og iscreme
109,-
Islagkage med karamelsauce & årstidens friske frugt
109,-
Kongensbro Kro´s Grand Dessert, et smukt udvalg af kager, bær, sorbet og iscreme
139,-
Panna Cotta serveret i cocktailglas m/sød rabarberkompot
99,-
Elegant bryllupsislagkage af vanille flødeis med hakkede nødder, chokolade og makroner pyntet med hvid marcipan og røde marcipan roser samt grønne blade. Fra 3 lag til 50 personer, op til 7 lag til 120 personer
139,-
Natmad
Supper, se under forretter
Små hjemmelavede frikadeller med hvid kartoffelsalat og rødbeder samt rugbrød
109,-
Hot Dogs ``Kend dem på knækket`` røde eller ristede, ``med det hele`` tag-selv-buffet
109,-
Hjemmelavede pandekager med kartoffel- og skinkefyld
109,-
Charcuteribræt med 4 slags pølser – hertil diverse tilbehør og godt brød
109,-
Græsk pitabrød m/ Pulled Pork, Tzatziki & grønt
109,-
Chili con Carne med majs og bønner samt cremefraiche & brød
109,-
Hjemmerøget dyrekølle med flødestuvet spinat, frisk salat og lunt brød
119,-
Kroens hjemmelavede Herregårdsbiksemad m/sauce bearnaise, rødbeder og rugbrød
109,-
Hot Dogs fra pølsevogn røde & ristede serveret ad libitum
139,-
Æggekage med tomat, purløg, fersk og røget flæsk samt rugbrød
109,-
Ostebræt med 4 slags kvalitetsoste, oliven, druer og godt brød
109,-
Ostegratinerede Nachos med kylling, Guacamole, Salsa og Cremefraiche
109,-
Crossiant fra buffet m/ tag-selv-fyld (kyllingesalat m/sprød bacon / hjemmelavet rejesalat) 2 stk. pr pers
99,-
Røget lakse/spinat tærte med frisk salat samt lunt brød
109,-
Ribbenssandwich med rødkålsrelish & Elses agurkesalat
109,-
Ost
Vi kan tilbyde oste mellem hovedret og dessert. Det kan være en god anledning til at få tømt rødvinsglasset eller måske prøve en anden rødvin. Osten kan være en kærkommen forlængelse af middagsarrangementet, især ved middage med mange taler og sange.
Oste-tallerken med 4 slags ost og oliven samt lunt brød
Pris pr. kuvert
69,-
Børnemenuer
Kun for børn under 12 år