- berømt for gastronomi, gæstfrihed og en uforglemmelig beliggenhed med Gudenåen rislende i baghaven!

Juleophold



Søndags Gourmet Juleophold med pension


Ankomst søndag den 27/11 – 4/12 – 11/12

Stor gourmet julebuffet ved ankomst kl. 12.30. Se menuen her

Nyd evt. en travetur langs Gudenåen eller i skoven efter frokosten

2-retters luksus menu serveret i restauranten kl. 19.00

Overnatning i dobbeltværelse med udsigt til haven og Gudenåen

Morgenmad
 
   
Pris pr. person: 895,-
Normalpris kr. 1.244,-  
   
   

Ankomst lørdag den 26/11 – 3/12 – 10/12

2-retters luksus menu serveret i restauranten kl. 19.00

Overnatning i dobbeltværelse med udsigt til haven og Gudenåen

Morgenmad

Nyd evt. en travetur langs Gudenåen eller i skoven inden frokosten

Stor gourmet julebuffet inden afrejse kl. 12.30. Se menuen her
 
   
Pris pr. person: 995,-
   
Ekstra overnatning kr. 295,- per person i dobbeltværelse  
   
(Tillæg for enkeltværelse kr. 200,-)  
   
(Kan ikke kombineres med andre tilbud)  
   
   

Julekup i hele december måned med pension


Ankomst alle dage

Kaffe og kage ved ankomst serveret i krostuen

Saml appetit med en travetur langs Gudenåen inden middagen

3-retters luksusmenu serveret i restauranten kl. 19.00

Overnatning i dobbeltværelse med udsigt til haven og Gudenåen

Morgenmad
 
   
Pris pr. person: 775,-
Normalpris kr. 925,-  
   
Ekstra overnatning kr. 295,- per person i dobbeltværelse  
   
(Tillæg for enkeltværelse kr. 200,-)  
   
(Kan ikke kombineres med andre tilbud)  
   
   

Juleophold i hele december måned uden pension


”Jule-enkeltværelse” kr. 645,- per nat
(normalpris kr. 865,-)
 
 
   
"Jule-dobbeltværelse” kr. 775,- per nat
(normalpris kr. 995,-)
 
 


Vort køkken



Vi er meget stolte af vores køkken. Vore dygtige kokke anvender altid sæsonens udsøgte friske råvarer. Vi kombinerer gammel dansk madkultur med gastronomisk elegance. Vi garanterer for en succesfuld oplevelse for Dem og Deres gæster.

Køkkenchef Christian Lund Andersen, 3. generations kromand på Kongensbro Kro, er udlært på Restaurant René i Århus i 2001. Har siden arbejdet på Kongensbro Kro, hvor han har videreført det gode gastronomiske køkken. Har deltaget i flere konkurrencer bl.a. Carlsberg Young Chef, hvor han fik en flot 3. plads ud af 80 deltagere.

Kok Ole Andersen, 2. generation på Kongensbro Kro, har 35 års erfaring som kok og kromand.
Mestrer det meste i et køkken, uanset om det drejer sig om kroens berømte frikadeller eller den store gastronomiske og kulinariske nydelse.

Online Booking

Ankomst:
Klik her for at vælge ankomstdato
Afrejse:
Klik her for at vælge afrejsedato
Antal voksne:
Antal børn: