- berømt for gastronomi, gæstfrihed og en uforglemmelig beliggenhed med Gudenåen rislende i baghaven!

Sæsonmenu



Sæson Menu Marts

Stenbiderrogn – røget laks – håndpillet reje
Syltet løg – krydderuret – små salater – purløgs mayo - sprødt - hjemmebagt brød

Duet af kalv, mørbrad & spidsbryst
Bagt spidskål – brændt løg m/ svampe duxel – gulerodspure - pommes Duchesse dijon - trøffelglace

Udvalg af oste
Sødt og sprødt

Lun Æble – farin - butterdej
Brunsvigersauce & Tonga iscreme

image
4 retter kr. 435,-
3 retter kr. 385,-
2 retter kr. 295,-

Serveres kun for hele bordet

Fisk & Skaldyrs-aften 2019


D. 22/2 - 22/3 - 12/4 kl. 18.00

Husets velkomstdrink

Oles Cremede muslingesuppe m/ hvidvinsdampede blåmuslinger

Rillette af varmrøget laks
Rørt med dild og creme fraiche

Tatar af koldrøget og fersk laks
Tilsmagt med sennep og citron

Pil selv rejer
Med mayo og citron

Jomfruhummer som pil selv med hjemmelavet madeira dressing

Kogte krabbeklør naturel

Dampet lange
Kold æblejus – jordskok-pure – dild olie – jordskok-chips

Vestkyst salat (rejer-krabbe-søtunge) med pasta

Grillede Argentinske kæmpe rejer med aioli

Grillet tun
Med Soya sirup og ingefær

Skindstegt sandart
Med sød løgkompot & hvidvins sauce

Vinter salat med vinaigre & Urter

Hjemmebagt koldhævet brød og smør

Kun kr. 398,- pr. couvert


Tilvalg:
Ostetallerken med udvalg af danske gårdoste kr. 88,-
Dessert – Gateau Marcel med hjemmelavet is/coulis & bær kr. 78,-

Bordbestilling nødvendigt på 86870177

Påskebord

Stort gourmet påskebord på Kongensbro Kro
Skærtorsdag den 18. april,
Påskedag den 21. april.

Menuen serveres begge dage i frokosten kl. 13.00
(ankomst kl. 12.30 – 13.00)


Røde og hvide sild m/ karrysalat, kapers

Kogte karrysild m/ løg, æbler og stjerneanis

Petit filet af friskfanget Vesterhavs rødspætter m/ hjemmelavet remoulade & citron

Dybstegte kæmpe tigerrejer i kokos-sesam-hvidløg hertil sød chili & soja Røget Gudenå ål
m/ røræg & friskhakket purløg

Laks fra egen røgeovn m/ flødestuvet spinat

Muslingesuppe af friske danske blåmuslinger tilsmagt med pernod

Geddesouffle m/ skovsyrecremesauce

Små hjemmelavede frikadeller m/ rødkål

Rosastegt økologisk oksemørbrad m/ hvid kartoffelsalat

Marsk lammecuvette
m/ persillefrite & hvidløg, mintgele samt ratatouille

Ole’s Forloren skildpadde tilsmagt med sherry

Tarteletter m/unghane og asparges

Citronfromage m/Amarena kirsebær,
Thise flødeskum og chokoladedrys

Stort ostebord m/ lokale, danske og franske oste

Udvalg af hjemmebagt brød

Påskeæg til børnene

Pris pr person kr. 399,-

Børn u/12 år ½ pris

Husk at bestille bord i god tid på 86870177 eller kongensbro@kongensbro-kro.dk

Påskebuffet

Påskebuffet på Kongensbro Kro
2. Påskedag den 22. april.

Menuen serveres begge dage i frokosten kl. 13.00
(ankomst kl. 12.30 – 13.00)


Hvide marinerede sild m/æg & karrysalat

Røde kryddersild m/æg & karrysalat

Rillette af varmrøget laks på sprød crouton m/urter

Pandestegt frisk rødspættefilet m/grov remoulade

Tarteletter m/ høns i asparges

Lammecuvette m/spæd spidskål, Pommes Surprise og timianglace

Røget dyrekølle m/cremet spinat & Østershat

Udvalg af gårdoste serveret med oliven & druer

2 slags hjemmebagt brød

Citronfromage pyntet med flødeskum og Amarena kirsebær

Pris per person kr. 299,-

Børn u/12 år ½ pris

Husk at bestille bord i god tid på 86870177 eller kongensbro@kongensbro-kro.dk

Vildtaften

Hvert år i højsæsonen for det danske vildt inviterer vi til vildtaften.
Hold øje med hjemmesiden for at se menuen.

Mortens Aftens Menu

Hvert år serveres der lækker Mortens Aftens Menu på Kroen. Hold øje med siden.

Valentins Menu

Hvert år inviterer vi til en romantisk Valentins Menu på Kroen. Hold øje med menuen, når den 14. februar nærmer sig.