- berømt for gastronomi, gæstfrihed og en uforglemmelig beliggenhed med Gudenåen rislende i baghaven!

Sæsonmenu



Sæson Menu Januar

Jordskokkesuppe
m/terrine af dansk øko-kylling i skinke fra slagter Munck
og krydderurtebuket

Tournedos af krogmodnet oksemørbrad
m/cremet svampe-duxel/parmesan gratin
hertil bagte rødder, gulerodspuré, kartoffelgratin og kraftig glace

Udvalg af gårdmælksoste m/sødt & sprødt

Gateau Marcel,
dehydreret hindbær, saltkaramel og vakuumeret pære

4 retter kr. 425,-
3 retter kr. 385,-
2 retter kr. 295,-

Serveres kun for hele bordet



Den Luksuriøse Julebuffet

Hvert år fra ultimo november og hele december måned serverer vi vores lækre julebuffeter.
(min. 15 kuverter)

KLIK HER FOR AT SE MENUERNE




Påskebord

Hvert år inviter vi til et stort påskebord på Kongensbro Kro.
Hold øje med flere informationer på siden.

Stort gourmet påskebord på Kongensbro Kro
Skærtorsdag den 29. marts,
Påskedag den 1. april.

Menuen serveres begge dag i frokosten kl. 13.00
(ankomst kl. 12.30 – 13.00)


Røde og hvide sild m/ karrysalat, kapers

Kogte karrysild m/ løg, æbler og stjerneanis

Petit filet af friskfanget Vesterhavs rødspætter m/ hjemmelavet remoulade & citron

Dybstegte kæmpe tigerrejer i kokos-sesam-hvidløg hertil sød chili & soja Røget Gudenå ål
m/ røræg & friskhakket purløg

Laks fra egen røgeovn m/ flødestuvet spinat

Muslingesuppe af friske danske blåmuslinger tilsmagt med pernod

Geddesouffle m/ skovsyrecremesauce

Små hjemmelavede frikadeller m/ rødkål

Rosastegt økologisk oksemørbrad m/ hvid kartoffelsalat

Marsk lammecuvette
m/ persillefrite & hvidløg, mintgele samt ratatouille

Ole’s Forloren skildpadde tilsmagt med sherry

Tarteletter m/unghane og asparges

Citronfromage m/Amarena kirsebær,
Thise flødeskum og chokoladedrys

Stort ostebord m/ lokale, danske og franske oste

Udvalg af hjemmebagt brød

Påskeæg til børnene

Pris pr person kr. 399,-

Børn u/12 år ½ pris

Husk at bestille bord i god tid på 86870177.

Påskebuffet

Hvert år serveres der en lækker påskemenu
Hold dig informeret om menuen her på siden.

Påskebuffet på Kongensbro Kro
Påskelørdag den 31. marts,
2. Påskedag den 2. april.

Menuen serveres begge dag i frokosten kl. 13.00
(ankomst kl. 12.30 – 13.00)


Hvide marinerede sild m/æg & karrysalat

Røde kryddersild m/æg & karrysalat

Rillette af varmrøget laks på sprød crouton m/urter

Smilende æg m/krydder-mayo og rejer

Pandestegt frisk rødspættefilet m/grov remoulade

Lammecuvette m/spæd spidskål, Pommes Surprise og timianglace

Røget dyrekølle m/cremet spinat & Østershat

Udvalg af gårdoste serveret med oliven & druer

2 slags hjemmebagt brød

Citronfromage pyntet med flødeskum og Amarena kirsebær

Pris per person kr. 299,-

Børn u/12 år ½ pris

Husk at bestille bord i god tid på 86870177.

Valentins Menu

Hvert år inviterer vi til en romantisk Valentins Menu på Kroen. Hold øje med menuen, når den 14. februar nærmer sig.



Gourmet Nytårsmenu

Hvert år inviterer vi på gourmetmad på Kongensbro Kro.


Vildtaften

Hvert år i højsæsonen for det danske vildt inviterer vi til vildtaften.
Hold øje med hjemmesiden for at se menuen.

Mortens Aftens Menu

Hvert år serveres der lækker Mortens Aftens Menu på Kroen. Hold øje med siden.




Online Booking

Ankomst:
Klik her for at vælge ankomstdato
Afrejse:
Klik her for at vælge afrejsedato
Antal voksne:
Antal børn: