Udpluk fra vores gæstebog

”Kære Christian samt personale på Kongensbro Kro
Vi vil hermed gerne bringe jer en stor tak for et perfekt arrangement i forbindelse med vores guldbryllup den 7. september 2013. Både rådgivningen i forbindelse med planlægningen samt selve arrangementets forløb var yderst tilfredsstillende. I levede på alle områder fuldt ud op til vore meget store forventninger, hvilket vi er meget taknemlige for, idet en sådan mærkedag jo ikke kan gøres om.
Da en stor del af vore gæster selv er særdeles dygtige i et køkken og har et godt kendskab til vin, var det med spænding, at vi efterfølgende modtog deres vurdering af den valgte menu og de tilhørende vine. Tilbagemeldingerne var enslydende fra dem alle: Både menu og vine fik topkarakterer! Desuden gave de alle topkarakterer til både stedet, omgivelserne og betjeningen. Det blev en uforglemmelig dag, og både vore gæster og vi selv vil meget gerne anbefale jer til andre.
Mange venlige hilsner Trine & Agner Hydyahl”

September 2013

”Hej Christian og personale på Kongensbro Kro
Tusind tak for alt I gjorde for os i lørdags. Vi fik simpelthen den mest fantastiske mad og betjening. Tak fordi I var medvirkende til at give vores søn den helt rette konfirmation og vi andre en stor oplevelse. Vi giver hermed kroen de bedste anbefalinger til andre!
Med venlig hilsen Michael Poulsen”

April 2013

”Kære Christian & Kongensbro Kro
Tusinde tak for at I var med til at gøre vores bryllupsdag helt fantastisk. Middagen og servicen var helt i top, det var ikke mindre end perfekt.
Kærlige hilsner Lene & Jesper”

August 2012

”Kære Christian og personale
Tusind tak for et fantastisk arrangement på Kongensbro Kro i forbindelse med vores bryllup d. 6. august 2011.
Vi havde en uforglemmelig dag med skønt vejr, dejlige omgivelser og frem for alt en middag og en service i verdensklasse, der var med til at gøre dagen helt unik. Vi vil helt sikkert anbefale jer til andre.
Kærlig hilsen Pernille og Søren”

August 2011

”Kære Christian!
Gennem dig vil vi gerne sende en KÆMPE tak, til dig, kokken, køkkenpersonale og serveringspersonale. Vores sølvbryllup var en dag, vi havde set frem til gennem meget lang tid, ja faktisk i et par år. Når man er så forventningsfulde, som vi var, kan man så let blive skuffet. Det blev ingenlunde tilfældet og det kan vi takke, ikke mindst, jer for.
Vi fik en helt uforglemmelig dag, maden var ikke mindre end udsøgt, vinen skøn og så blev vi serviceret af et par ”piger”, der med smil og venlighed ikke overså den mindste lille ting. De fik enhver gæst til at føle sig helt speciel, tusind tak.
Vi har fra alle vores gæster fået så mange roser for netop disse ting, og vil gerne videresende dem til jer….
Mange varme og taknemmelige hilsner Jørgen og Pia Egelund Nielsen”

August 2011

”Tak for hjælpen til et fantastisk bryllupsarrangement. Mad, personale og det hele var helt i top. Vi kommer helt sikkert igen!
Mvh Allan & Betina”

Juli 2011

”Kære Christian!
Allerførst, tusind tak for det flotte arrangement til vort guldbryllup. Vi har fået mange tilbagemeldinger om en vellykket fest, der først og fremmest skyldes den fine mad, dejlige betjening og flotte lokaler. Hele arrangementet var yders vellykket.
Mange venlige hilsener Mona og Eigil Fosgrau”

August 2010

”Hej Christian Jeg vil lige benytte lejligheden til endnu engang at takke for en vidunderlig fest. Vi havde en rigtig god dag, og alle gæsterne roste maden til skyerne. Steffan og jeg har allerede aftalt, at så længe vi bor i Århus vil vi komme ud til jer omkring vores bryllupsdag for at spise middag og mindes den fantastiske fest, som I holdte for os. Mange tak for en uforglemmelig aften ?
Mvh. Katrine Morell”

August 2010