Aftenmenu

Retterne serveres fra kl. 17.30 - 21.00

Forretter

Hjemmegravad norsk laks

På lyst hvedebrød med hjemmelavet mild dild/sennepsdressing

135,-

Kongensbro Kro’ s gourmet rejecocktail

m/store håndpillede rejer, små salater, friske asparges, hjemmelavet Madeiradressing og lunt brød

249,-

Hvede brydebrød

m/hvidløg & Herbs de Provence smør

69,-

Store indbagte krydder black tigerrejer

på små salater, sprøde majs og krydderurter hertil 3 slags dressings

139,-

Piri Piri

på smørristet franskbrød m/krydderurter (ragout af Chile hummerhaler, chili, mangochutney, løg og champignon)

319,-

Supper

Indbagt hjemmelavet jomfruhummersuppe i cocotte

m/Picolourter og havets friske fisk og skaldyr (min. 2 couv.)

149,-

Flødelegeret karrysuppe

m/ ristet unghane, vilde ris, fersken og langtidsbagt blommetomat

99,-

Hjemmelavet oksekødsconsommé

m/ kød- og melboller, Picolourter og lunt brød

99,-

Hovedretter med fisk

Stor frisk pandestegt vesterhavs rødspætte

m/ persillesauce, små kartofler og hjemmerørt remoulade

289,-

Stegte ål fra Gudenåen

m/ stuvede kartofler (ca. 500 gr. ål per person) Serveres i sæsonen ca. april – november. Tilberedningstid ca. 30 min. (min. 2 couv.)

379,-

Laksefarseret rødtungefilét

m/ årstidens grønt, ristede bøgehatte, vilde ris og hummersauce

309,-

Stegeretter

240 gr. Peberbøf af Prima oksemørbrad

m/ provencebønner, ristede østershatte, rødløgskompot og langtidsbagt tomat hertil pommes rösti og sauce Bordelaise

349,-

240 gr. Steak af Angus Højreb stegt på grill

m/ årstidens grøntsager hjemmelavet kryddersmør samt store Steakhouse fritter

Vælg mellem

hjemmelavet håndpisket bearnaisesauce eller bordelaise rødvinssauce

319,-

39,-

Pandestegt Wienerschnitzel af dansk prima kalvefilét

m/ snapsærter og pommes sauté hertil smørsauce og skysauce samt hjemmelavet agurkesalat og tyttebærsyltetøj

249,-

Kongensbro Kro’ s dansk bøf

m/ bløde løg, hjemmesyltede rødbeder og små kartofler

189,-

Svinekotelet Dijon

m/ kryddertomat i baconsvøb og flødesauce smagt til med esdragon og dijonsennep serveret med små kartofler, hjemmelavet agurkesalat og tyttebærsyltetøj

229,-

Langtidssteget rosmarin- og hvidløgsmarineret dansk lammeculotte

m/ ratatouille, hvidløgsbagt skorzonerrod og årstidens grønt serveret med smørsauterede kartofler og rosmarinskysauce (min. 2 couv.)

319,-

Kongensbro Kro’s Pramdragergryde

m/ mørbradmedaljoner i flødepaprikasauce m/tomat, bacon, champignon, syltede rødløg og cocktailpølser hertil surt og sødt samt steakhouse fritter (min. 2 couv.)

219,-

Dagens Kromenu efter kokkens valg:

m/ ratatouille, hvidløgsbagt skorzonerrod og årstidens grønt serveret med smørsauterede kartofler og rosmarinskysauce (min. 2 couv.)

1 ret:

2 retter:

199,-

269,-

Ost

Tallerken med udvalg af lokale og europæiske kvalitetsoste

m/  oliven og lunt brød

109,-

Desserter

Mokka Bavarois

m/ pebersyltede ananas & hjemmelavet vanilleiscreme (kage af chokolade & kaffemousse i lag med sprøde mandelbunde, toppet med mørk chokolade ganasche)

129,-

Kongensbro Kro's Grand Dessert

– en variation af is, kager, sæsonens frugt og bær

139,-

Lune hjemmebagte pandekager

m/ hjemmelavet vanilleiscreme og jordbærsyltetøj

99,-

Bananasplit

m/ is og chokoladesauce samt sæsonens bær eller frugt

99,-

Klassisk ”100 % fløde” Creme Brulle

m/ sommerens rom/råsyltede bær og bærsorbet

109,-

Hjemmelavet Kransekage nøddehorn

39,-

Irish coffee, 4 cl.

m/ Tullamore Whiskey & friskpisket flødeskum

99,-

Børneretter

2 røde Langelænder pølser

m/ Pommes Frites

109,-

Friskudskåret pandestegt rødspættefilét

m/ pommes frites og hjemmelavet remoulade

109,-

Børnespid

m/ hjemmelavet frikadelle, kylling og rød pølse hertil pommes frites

109,-

Frisk pasta

m/ hjemmelavet bolognese kødsovs

109,-

Børne desserter

Vanilleis

m/ chokolade- eller jordbærsauce

99,-

Pandekager

m/ syltetøj

99,-