- berømt for gastronomi, gæstfrihed og en uforglemmelig beliggenhed med Gudenåen rislende i baghaven!

Sæsonmenu



Sæson Menu September

Cremet svampesuppe tilsmagt m/sherry
hertil oreganobrød

Surf 'n Turf
Grillet oksefilet toppet m/stegte tigerrejer
hertil basilikumsauce & Pommes rissolées

Udvalg af danske og europæiske gårdoste
serveret med figenkompot og godt brød

Varm chokoladesouffle
m/kroens polynesisk vaniljeis og råsyltede sommerbær

4 retter kr. 425,-
3 retter kr. 385,-
2 retter kr. 295,-

Serveres kun for hele bordet


Den Luksuriøse Julebuffet

Hvert år fra ultimo november og hele december måned serverer vi vores lækre julebuffeter.
(min. 15 kuverter)

Vildtaften

Hvert efterår indbyder vi til Vildtaften med gourmet menu og tilhørende vine.
Årets vildtaften finder sted fredag d. 13/10 og fredag d. 3/11

Mortens Aftens Menu

Hvert år serveres der lækker Mortens Aftens Menu på Kroen. Hold øje med siden.

Påskebuffet

Stort gourmet påskebord på Kongensbro Kro
Skærtorsdag den 13. april,
Påskedag den 16. april.

Menuen serveres hver dag i frokosten kl. 13.00
(ankomst kl. 12.30 – 13.00)


Røde og hvide sild m/ karrysalat, kapers

Kogte karrysild m/ løg, æbler, stjerneanis

Petit filet af friskfanget Vesterhavs rødspætter m/ hjemmelavet remoulade & citron

Dybstegte kæmpe tigerrejer i kokos-sesam-hvidløg
hertil sød chili og soja

Røget Gudenå ål m/ røræg og friskhakket purløg

Laks fra egen røgeovn m/ flødestuvet spinat

Muslingesuppe af friske danske blåmuslinger
tilsmagt med pernod

Geddesouffle m/ skovsyrecremesauce

Små hjemmelavede frikadeller m/ rødkål

Rosastegt økologisk oksemørbrad m/ hvid kartoffelsalat

Marsk lammekølle
m/ persillefrite og hvidløg, mintgele samt ratatouille

Ole’s Forloren skildpadde tilsmagt med sherry

Tarteletter m/unghane og asparges

Valnødde-marcipantærte m/økologisk creme fraiche

Citronfromage m/Amarena kirsebær,
Thise flødeskum og chokoladedrys

Stort ostebord m/ lokale, danske og franske oste

Udvalg af hjemmebagt brød

Påskeæg til børnene

Pris pr person kr. 399,-

Børn u/12 år ½ pris

Husk at bestille bord i god tid på 86870177.

-->

Påskemenu

Gourmet påskeanretning på Kongensbro Kro
Langfredag den 14. april,
Påskelørdag den 15. april 2. Påskedag den 17. april.

Serveres på forudbestilling i tidsrummet 12.30 – 20.30

Christiansø marineret sild m/æg & karrysalat

Stenbiderrogn på Blinis m/urter & creme

Pandestegt frisk rødspættefilet m/grov remoulade

Lammemørbrad m/spæd spidskål & timianglace

Røget rådyrkølle m/cremet spinat & Østershat

Gl. Knas Arla Unika ost hertil oliven & sødt

Pris per person kr. 279,-


Valentins Menu


Inviter dit hjertes udkårne på årets mest romantiske middag

Valentins Dag tirsdag den 14. februar 2017 Fra kl. 18.00

Nyd de hyggelige omgivelser og stemningen og imponer din elskede med:

Mousserende Asti Spurmante
hertil søde jordbær dyppet i chokolade

Cremet jordskokkesuppe m/ristet bacon, crouton og kammusling samt syltede rødløg
hertil lunt brød

Rosa-stegt dansk kalvemørbrad hertil pommes Mille-Feuille,
ovnbagte rødbeder sødet i akaciehonning,
ristet bøgehat, gulerodspure samt sauce Bordelaise

Varm chokolade fondant m/flydende midte, sød hindbærsorbet, hindbær-hjerte-marenges
& syltede Amarene kirsebær

Velkomstdrink & 3-retters menu kun kr. 389,-

Passende vinmenu kun kr. 279,-

Bordbestilling nødvendigt på 86870177

-->

Gourmet Nytårsmenu

"ud af huset" fra Kongensbro Kro


Hvad vore kunder har sagt om Nytårsmenuen i de foregående år:

”Vi vil gerne takke for en dejlig nytårsmenu. Selve udleveringen var professionelt organiseret og det var dejligt med Cava og kransekage. Den medfølgende vejledning var nem at følge og alt blev vellykket. Så der er stor ros fra os og vores gæster til køkkenet for en rigtig dejlig og velsmagende nytårsmenu. ” Kirsten og Jørgen

”Tusinde tak for en utrolig lækker nytårsmenu. Vi nød den i fulde drag, og gæsterne var ovenud tilpasse. Skulle hilse og sige tak, og at de glæder sig til næste gang, I stod for menuen. ” Åse & Claus Holm Nielsen

”Tusind tak for en fantastisk nytårsmenu. Det var en rigtig god og varieret smagsoplevelse i den allerbedste ende af skalaen. ” Peter Rune Mortensen


Online Booking

Ankomst:
Klik her for at vælge ankomstdato
Afrejse:
Klik her for at vælge afrejsedato
Antal voksne:
Antal børn: